Engin ?AKP, sel oldu felaket oldu?

Engin ?AKP, sel oldu felaket oldu?

CHP Bayrampasa Ilçe örgütü, 2016 Ekim ayi örgüt toplantisini Bölge Milletvekili Didem Engin ? AKP, sel oldu felaket oldu, bu selden el ele verirsek kurtuluruz, gücümüzü iktidar olmaya harcamaliyiz. Bu kadar çok bölen ve parçalayan iktidara dur diyebilecek

 Engin “AKP, sel oldu felaket oldu”
 
CHP Bayrampasa Ilçe örgütü, 2016 Ekim ayi örgüt toplantisini Bölge Milletvekili Didem Engin “ AKP, sel oldu felaket oldu, bu selden el ele verirsek kurtuluruz, gücümüzü iktidar olmaya harcamaliyiz. Bu kadar çok bölen ve parçalayan iktidara dur diyebilecek tek parti CHP’dir” dedi.
 
Ilçe Baskani Hasan Mutlu’nun Baskanliginda ilce merkezinde yogun katilimla gerçeklestirilen örgüt toplantisinda, parti çalismalari ve ülkemizde yasanan son gelismeler konusuldu. Toplantiya Bölge Milletvekili Didem Engin’de katildi.
 
CHP Bayrampasa Ilçe örgütü toplantisinda ilk konusmayi belediye meclisi gurup baskani Fettah Dindar yapti. Dindar, Bayrampasa belediyesinin çalismalari ve Persembe günü B.pasa belediyesinde görüsülecek olan stratejik planhakkinda yapmis olduklari hazirliklar hakkinda örgüte bilgi verdi.
 

Yerelde ve genelde iktidar olmak için çok çalismaliyiz
TBMM’deki yogun çalismalarinin yani sira, zaman buldukça Istanbul 2. Bölgedeki tüm ilçeleri gezerek sorunlarini dinleyen ve ilçelerin yaptigi çalismalara destek olan CHP 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, “ bizler için önemli olan seçim olmadan, yani seçimlere kisa süre kalarak degilde bugünden baslayan çalismalara baslamaliyiz. Bugün burada çok güzel bir atmosfer gördüm, ilce baskanimizin düzenledigi bu toplantinin yogunlugu bizleri memnun etmistir. Bu toplantidan önce sayin ilce baskanimizla birçok yere gittik, vatandaslarimizla bulustuk ve olumlu çalisma yaptik. Bundan sonra çalismalarimizi daha çok yapmaliyiz. Yerelde ve genelde iktidar olmak için çok çalismaliyiz ve bu çalismalarimizi bir bütünlük içinde yapmaliyiz. Ben sizlere güveniyorum ve B.pasada yerel seçimleri kazanacagimiza inaniyorum. Olagan bir süreç yasiyoruz, ülkemiz birçok badireler atlatti, bir terör sarmalinin içine sürüklendik. Her gün gelen sehit haberleri içimizi yakiyor. AKP’nin basarisizliklari hepimize yansiyor, bakiniz issiz sayimiz 3 milyonu asti, kredi kartindan dolayi yasal takibe alinanlarin sayisi 2 milyon 700 binlerde. Bizler milletvekilleri olarak en çok bu konu ile ve is talepleri ile karsilasiyoruz.”
 
Karamsar bir süreç yasiyoruz, halkimizin yarinlardan umudu yok diyen Engin konusmasina söyle devam etti. Engin “Iste bu durumdan çikmanin tek yolunun CHP iktidarinda oldugunu halkimiza anlatmamiz lazim. Egitim sorunu, okul sorunu, degistirilip dönüstürülen okullarin sorunlari ve her tarafimiz sorunlar yumaginin içinde. Dolaysiyla CHP’den beklenen, istenen çok sey var. Bizler halkimiza umut olmaliyiz, bunu parti üst yönetiminden istemekle çözemeyiz, hepimiz ama hepimiz el ele vererek çalismaliyiz. AKP, sel oldu felaket oldu, bu selden el ele verirsek kurtuluruz, gücümüzü iktidar olmaya harcamaliyiz. Bu kadar çok bölen ve parçalayan iktidara dur diyebilecek tek parti CHP dir” dedi.