Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Engin,?Ülkenin Gelecegi Için Oyunuz ?Hayir? Olsun

Engin,?Ülkenin Gelecegi Için Oyunuz ?Hayir? Olsun

CHP Istanbul 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, CHP eski kadin kolu baskani ve mahalle komisyon üyesi Aysel Gülden`in düzenledigi Esenler K.Karabekir Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu, hastalari ziyaret etti. Engin, Mahalle sakinlerine ?Ülkenin gelec

 Engin,”Ülkenin Gelecegi Için Oyunuz “Hayir” Olsun
 
CHP Istanbul 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, CHP eski kadin kolu baskani ve mahalle komisyon üyesi Aysel Gülden’in düzenledigi Esenler K.Karabekir Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu, hastalari ziyaret etti. Engin, Mahalle sakinlerine “Ülkenin gelecegi için, çocuklarimizin yarinlari için ve en önemlisi cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için oyunuz “hayir” olsun”dedi.
 
CHP Istanbul 2. Bölge Milletvekili Didem Engin, Hülya Güntas, CHP Esenler ilce baskani Bülent Ütebay ve partililer beraberindeki heyetle seçim çalismalari kapsaminda Esenler K.Karabekir Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundular. CHP heyeti yapilan ziyaretten memnun katliklarini ve bu toplantinin çok önemli oldugunu, önemi kadar anlamli oldugunu söyledi. Didem Engin, 16 Nisanda yapilacak olan referandumda herkesin üzerine düseni yapmasi gerektigini, özellikle kadinlarimizin eslerini, çocuklarini hatta komsularini “hayir” oyu vermeleri için çalismalisiniz ve vatandaslarimizin referandumda oylarini kullanmasini saglamalisiniz” dedi.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli