Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Enver Yüksel`in ve Ailesinin Aci Günü

Enver Yüksel`in ve Ailesinin Aci Günü

Esenler Atisalani`nin saygin esnaflarindan is adami Enver Yüksel(Japon)un, kizi Emel Yüksel hakkin rahmetine kavustu.Yüksel, bir süredir kalp rahatsizligi nedeniyle tedavi görüyordu.

Enver Yüksel’in ve Ailesinin Aci Günü

Esenler Atisalani’nin saygin esnaflarindan is adami Enver Yüksel(Japon)un, kizi Emel Yüksel hakkin rahmetine kavustu.Yüksel, bir süredir kalp rahatsizligi nedeniyle tedavi görüyordu.
Emel Yüksel, hayatinin baharinda, genç yasta (33) yakalandigi amansiz hastaliga yenik düstü ve yasam mücadelesini kaybetti.
Atisalani Kemer mahallesinde ikamet eden Emel Yüksel,  18.04.2016 Pazartesi günü ögleyin namazina müteakiben kilinan cenaze namazina, CHP eski ilçe baskanlarindan Cemal kaya, Selçuk Türkoglu, CHP mahalle temsilcileri, esnaflar, is adamlarinin yani sira, ailesi ve çok sayita sevenleri katildi. Is adami Enver Yüksel’in  kizi Emel Yüksel, Bir süredir kalp rahatsizligi nedeniyle tedavi görüyordu. Kötü haberi, duyan, komsulari, arkadaslari ve sevenleri, genç yasta yasama elveda diyen Emel Yükselin evinin önünde agitlar yaktilar, gözyaslari sel oldu.
 
Merhume, Emel Yüksele yakilan agitlar söyleydi,  “su üç günlük dünyada tanidigim en temiz, en dürüst ve en iyi insanlardan biriydin. ‘Kanatsiz melek’ tanimi en çok sana yakisirdi. Belki de bu kirli dünya senin gibi melek ruhlu birine fazla geldi. Söylenecek, anlatacak o kadar çok sey var ki… Velhasil seni hep kalbimizde ve yüregimizde yasatacagiz. Seni her zaman hatirlayacagiz, güzel arkadasimiz. O sicacik, içten, gülen gözlerinle. Hayatimiza hep güzel seyler kattin, yüce Rabbim de ahirette sana nice güzellikler nasip etsin. Seni çok seviyoruz…”seklindeydi.
 
Bizde hayatinin baharinda aramizdan gencecik yasta ayrilan, Merhume Emel Yüksele, Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine bassagligi diliyoruz.

   




  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli