Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Erbakan`dan Asiltürk`e kavgada söylenmeyecek sözler

Erbakan`dan Asiltürk`e kavgada söylenmeyecek sözler

Necmettin Erbakan`in oglu, Saadet Partisi Genel Baskan Basdanismani Fatih Erbakan ile Milli Görüs`ün sembol isimlerinden Saadet Partisi Yüksek Istisare Kurulu Baskani Oguzhan Asiltürk arasindaki kavga büyüyor. Fatih Erbakan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Va

Erbakan`dan Asiltürk`e kavgada söylenmeyecek sözler

Necmettin Erbakan’in oglu, Saadet Partisi Genel Baskan Basdanismani Fatih Erbakan ile Milli Görüs’ün sembol isimlerinden Saadet Partisi Yüksek Istisare Kurulu Baskani Oguzhan Asiltürk arasindaki kavga büyüyor. Fatih Erbakan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfi’nin toplantisinda söz konusu kavgayi alevlendirecek yeni açiklamalarda bulundu.

Erbakan yaptigi konusmada, basta Oguzhan Asiltürk olmak üzere bazi Saadet Partisi yöneticilerini hedef aldi.

Iste Fatih Erbakan’in Milli Görüs içinde tartisma yaratacak açiklamalari:

FITNE YAPANLAR…

"Erbakan Hocamiz Milli Görüsün en önemli sancaklarindan birisi “Önce Ahlak ve Maneviyat” derdi.

Kendi teskilatimizdan, kendi Genel idare Kurulumuzdan bir kardesimizin dedikodusunu yapmak, ortada hiçbir sahit yokken, elimizden hiçbir delil olmadan bu kardesimize iftira atmak, üstüne üstlük bütün bu iftiralari teskilat toplantilarinda yapmak “Önce ahlak ve maneviyat” prensibine taban tabana zit bir davranistir, fitnenin en büyügüdür, bozgunculuktur…

Anadolu’da il il dolasip, teskilat mensubu kardesimizi, bölücülükle, fitne ile, haram yemekle, hirsizlikla suçlayana bir kimse…

Bir ailenin içerisindeki kardeslerin birbirine düsmesi için bir takim yollara tevessül eden bir kimse nasil olacak da tüm dünyada “Ahlak ve maneviyati” yayginlastirmaktan bahsedecek.

Bunu yapan kimse en önemli sancagi “Önce ahlak ve maneviyat“ olan Milli Görüs hareketini nasil olacakta temsile edecektir?"

BUNLARIN YAPTIGINI CHP BILE YAPMAZ

"Teskilatimizin en üst kademesindeki kisilerin, merhum Liderimizin vefatinin hemen ardindan Erbakan Hocamizin ailesinin gayrimenkullerini, arabalarini, banka hesaplarini, evlerindeki kasalari Il Baskanlari, Ilçe Baskanlari toplantilarinda konusmalari degil Milli Görüste ve Saadet Partimizde, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bile olmayacak bir istir."

ERBAKAN HOCA DEDIKODU YAPMAZDI

"Erbakan Hocamizin partimiz mensuplarinin hele hele GIK üyelerinin her hangi birisi ile ilgili uluorta konusmasi, dedikodu yapmasi gibi bir olayi asla ve asla görmedik. Erbakan hocamiz teskilat mensuplarimizdan birisinin bir yanlisini duysa, hatta gözüyle görse bile yine de bunu teskilat toplantilarinda anlatmak, ifsa etmek yerine, tam tersine söylendigi zaman dahi “Hayir, bizim kardesimiz öyle bir sey yapmaz! Siz yanlis duymus, yanlis görmüsüsünüzdür” diyerek konuyu kapatmakta, hata varsa üstünü örtmeye çalismaktaydi. "

ASILTÜRK, MILLI GÖRÜSÜ TEMSIL EDEMEZ

"Dolayisi ile “Önce ahlak ve maneviyatin” bayraktarligini yapan, en temel esaslari “iyi ahlak, ittika ve ihlas” olan Milli Görüs hareketinin içerisinde bu sekilde bir yola tevessül etmek son derece yanlistir. Bu hatasinda israr eden kimselerin Milli Görüsü temsil edebilmeleri mümkün degildir."

Odatv.com

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli