Erdogan Esenler`e Geliyor

Erdogan Esenler`e Geliyor

Basbakan Recep Tayyip Erdogan, Esenler Belediyesi tarafindan düzenlenen Sehir Yazarlari ve Akademisyenler toplantisina katilmak üzere 9 Subat Pazar günü Esenler`e geliyor.

Erdogan Esenler’e Geliyor

Basbakan Recep Tayyip Erdogan, Esenler Belediyesi tarafindan düzenlenen Sehir Yazarlari ve Akademisyenler toplantisina katilmak üzere 9 Subat Pazar günü Esenler’e geliyor.

Esenler Belediyesi Esenler Sehir Düsünce Merkezi tarafindan düzenlenen sehir yazarlari ve akademisyenleri toplantisinin ikincisi, 9 Subat 2014 Pazar günü, Esenler Tekstilkent Ramada Plaza Otel’de gerçeklestirilecek. Toplanti, saat 16.00’da baslayacak.

BASBAKAN SEHIR YAZARLARI ILE BULUSACAK

Ilki Ekim 2012 tarihinde düzenlenen ve çok sayida sehir yazari ve akademisyenin özellikle kentsel dönüsüm konusunda fikirlerini açikladigi Sehir Yazarlari ve Akademisyenleri toplantisinin ikincisine Basbakan Recep Tayyip Erdogan da katilarak bir konusma yapacak.   Basbakan Erdogan ile birlikte Çevre ve Sehircilik Bakani Idris Güllüce basta olmak üzere bazi bakanlar, milletvekilleri, Istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas ve Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu’nun da katilacagi toplantiya, 250 yazar ve akademisyen davet edildi. Toplantida, yazar ve akademisyenler, sehre ve sehrin yeniden insasina dair fikir ve düsüncelerini dile getirecekler.