Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Erdogan`in hedefindeki o kafenin cezasi belli oldu

Erdogan`in hedefindeki o kafenin cezasi belli oldu

Cumhurbaskani Erdogan dün Esenler`de bir kafede sigara içenlere "Terbiyesizler. Cumhurbaskani`ni görüyor, hala içmeye devam ediyor"sözlerinin ardindan o kafeye 6 bin TL ceza kesildi.

 Erdogan`in hedefindeki o kafenin cezasi belli oldu
Cumhurbaskani Erdogan dün Esenler’de bir kafede sigara içenlere "Terbiyesizler. Cumhurbaskani`ni görüyor, hala içmeye devam ediyor"sözlerinin ardindan o kafeye 6 bin TL ceza kesildi.

Istanbul Esenler`de toplu açilis törenine katilan Erdogan, Esenler`de AKP`li belediye baskanlari ve korumalariyla  Esenler Belediyesi`ne yürüdügü sirada semtin kafelerinden birinde sigara içenlere rastladi. Bunun üzerine sigara içenlere önce "Cezai müeyyidesi var" diye bagirdi Erdogan, ardindan"Kapali yerde sigara içiyor göstere göstere terbiyesizler. Cumhurbaskani`ni görüyor, hala içmeye devam ediyor" dedi.

Erdogan’in sözlerinin ardindan bugün Istanbul Halk Sagligi Müdürlügü tarafinda sigara içilen kafeye gidilerek tutanak tutuldu. Tutanakta Erdogan’in kafede sigara içenleri gördügü ve olayi basina yansidigina dikkat çekildi.

Iste o tutanak:

(BÜYÜTMEK IÇIN LÜTFEN BELGENIN ÜZERINE TIKLAYIN)

,

Tutanak sonrasinda Esenler Kaymakamligi da 4207 sayili Tütün Ürünlerinin Zararlarinin Önlenmesi Ve Kontrolü Hakkinda Kanun geregi kafeye 6 bin TL para cezasi kesti.

Iste kesilen cezanin belgesi:

(BÜYÜTMEK IÇIN LÜTFEN BELGENIN ÜZERINE TIKLAYIN)

Odatv.com



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli