Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Erdogdu, Meydan Okudu

Erdogdu, Meydan Okudu

CHP Istanbul 2.Milletvekili Aykut Erdogdu`nun sosyal medya ya düsen video konusmasinda ?Artik biçak kemige dayandi, gerekirse sokak sokak direnise geçeriz` sözleri sosyal medyayi salladi.

 Erdogdu, Meydan Okudu

CHP Istanbul 2. Bölge Milletvekili Aykut Erdogdu, hükümete  meydan okudu.

CHP Istanbul 2.Milletvekili Aykut Erdogdu’nun sosyal medya ya düsen video konusmasinda ‘Artik biçak kemige dayandi, gerekirse sokak sokak direnise geçeriz’ sözleri sosyal medyayi salladi.

Erdogdu’nun konusmasindan satir aralari, “Biçak Kemige dayandi. Gençlerimiz sokaga çikmasin diye ugrasiyoruz. Çocuklarimizin yavrularimizin basina bir sey gelmesin diye ugrasiyoruz.  Ama biz candan geçtik. Biz serden geçtik.  Öyle bu ülkeyi diktatörlük yapacaksiniz.  Bizim çolugumuzu çocugumuzu köle yapmaya kalkacaksiniz, bizde buna göz yumacagiz.

Artik bizden eski günleri beklemeyin.  Gerekirse sokak sokak direnise geçeriz. Bize nasil müdahale ediyorsaniz bizde o sekilde müdahale ederiz.  Öyle çocuklarimiza bir daha mermi sikmak, gaz atmak, onlari vurmak gaz atmak onlari vurmak,  öyle ceylan yavrusunu parçalar gibi Ali Ihsan Korkmazlari, Berkin Elvanlari katlederseniz  Ne ettiyseniz onu bulursunuz. Artik buraya geldi. Hepinizi uyariyorum.  Ya adil demokratik bir seçim yaparsiniz,  ya da öyle uyduruk yüzde on baraji devletin imkanlariyla tehdit edelim biz sizi boyunduruk altina aliriz. Biz kökümüzü biliyoruz, biz kuvvayi Milliyeyiz.  Bu ülkeyi,  bu dünyayi size dar ederiz.

 



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu