Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

EROKSPOR IKINCI YARIYA GALIBIYETLE BASLADI

EROKSPOR IKINCI YARIYA GALIBIYETLE BASLADI

Esenler Erokspor, ikinci yarinin ilk maçinda rakibi Karsiyaka’yi 1-0 geriye düstügü maçta uzatma dakikalarinda gelen golle yendi ve zirve yarisindaki takibine kaldigi yerden devam etti.

2021 – 2022 TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, ikinci yarinin ilk maçinda Karsiyaka’ya konuk oldu. Bornova Aziz Kocaoglu Stadyumu’nda gerçeklesen karsilasmada ilk yari golsüz esitlikle tamamlandi. Ikinci yarinin 70. dakikasinda geriye düsen sari yesilliler, 83. dakikada beraberligi yakaladi. Galibiyeti getiren gol maçin uzatma dakikalarinda Ilker Avsar’dan geldi. Son dakikalarda gelen golle ligin ikinci yarisina galibiyetle baslayan Erokspor, puanini 37 yapti ve ikinci siradaki yerini korudu.

RAKIP LIDER FETHIYESPOR

Esenler Erokspor, 23 Ocak 2022 Pazar günü Fethiyespor’u konuk edecek. Esenler Stadyumu’nda gerçeklesecek karsilasma, saat 13.00’da baslayacak. Sampiyonluk yarisinda iki takimin mücadelesine sahne olacak maç için hazirliklarini sürdüren Esenler Erokspor yetkilileri, “Bu maç bizim için 6 puan degerinde. Bu maçi kazanarak sampiyonluk yolunda önemli bir engeli geçmis olacagiz. Bize güvenen taraftarimizi mahcup etmeyecegiz. Taraftarimizin destegi bizim için çok önemli. Tüm taraftarimizi Pazar günü maça bekliyoruz” dediler.

2021-2022 TFF 3. Lig 3. Grup’ta 18. haftada oynanan maçlar sonrasi olusan puan durumu ise söyle:



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli