Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Eroksporun Hayelleri Baska Bahara Kaldi

Eroksporun Hayelleri Baska Bahara Kaldi

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup play off yari finalinde Turgutluspor ile karsilasan Esenler Erokspor, maçin büyük bölümünü 1-0 öne götürmesine ragmen 2-1 yenilmekten kurtulamadi ve hayaller baska bahara kaldi.

Antalya’da oynanan maçin ilk yarisi karsilikli ciliz ataklarla geçti. Her iki takim da ilk yarida bir birine üstünlük saglayamadi ve devre 0-0 berabere tamamlandi. Ikinci yariya takimimiz daha istekli basladi. Maçin 13. dakikasinda golden olan Umut, 48. dakikada bunu basardi ve topu aglarla bulusturdu. 1-0 öne geçtikten sonra oyunu biraz sogutmaya çalisan takimimiz, rakibin ataklarini kesmekte güçlük çekmeye basladi.

75. dakikadan sonra Turgutluspor varini yogunu ortaya koymaya basladi. Ve 76. dakikada defans hatasiyla baslayan bir atakta Kadir yaklasik 25 metreden çektigi süper bir sutla takiminin ilk golünü atti. Esenler Erokspor da, Turgutluspor da ikinci golü aramaya basladi. 82. dakikada yine bir defans hatasiyla asirtma bir vurusla Abdulkadir Turgutluspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Milli Takimlar Teknik Direktörü Senol Günes’in de izleyip not aldigi ve A Spor’dan canli yayinlanan maçta baska gol olmayinca takimimiz yari finalde elenmis oldu. Böylece Esenler Erokspor’un 2. Lig hayali baska bahara kaldi. Turgutluspor ise finalde Belediye Derincespor’u eleyen Karsiyaka Spor ile karsilasacak.



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli