Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

ESDEF ATA`YI TIYATRO ILE ANDI

ESDEF ATA`YI TIYATRO ILE ANDI

ESDEF ATA`YI KAHRAMANLAR KÖYÜ ILE ANDI

ESDEF ATA`YI KAHRAMANLAR KÖYÜ ILE ANDI
 
ESDEF 10 Kasim Atatürk’ü anma gecesinde Esenler Kültür Merkezinde Kahramanlar Köyü adli tiyatro gösterisiyle Ata`yi andi.

 EKM’de yapilan anma törenine ilgi bir hayli yogundu tiyatro gösterisine siyasi parti temsilcileri sivil toplum örgütleri engelli engelsiz vatandaslar katildilar.


 
Tiyatro gösterimi gecesinde Kahramanlar Köyü isimli oyunu seyredenler duygusal anlar yasadi. ESDEF’in düzenledigi geceye geç saatlerde katilan Belediye Baskaninin  böyle anlamli bir geceye geç katilmasi ise salondakiler tarafindan hos karsilanmadi.
 
Gecenin açilis konusmasini ESDEF baskani Süleyman Kahvecioglu yapti, Kahvecioglu ”Ulu önderimizin 74.ölüm yil dönümünde Atatürk’ü saygi sevgi ve hürmetle aniyoruz.Onun aziz hatiralari önünde saygi ile egiliyoruz.Katilan tüm degerli misafirlerimize sonsuz tesekkürler ediyorum "dedi.

Daha sonra sanatçilar Kahramanlar Köyü tiyatro gösterisi için sahne aldilar. Gösteriyi dikkatle izleyen konuklar zaman zaman  tiyatro gösterisine alkislarla eslik ettiler ve oyuna katildilar.




 


 

 


 

Bu Haberi Paylasin:


 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli