Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ESDEF Baskani Cuma Helvaci 1 Mayis’ta Emekçi Yerel Basinla Iftarda Bulustu

ESDEF Baskani Cuma Helvaci 1 Mayis’ta Emekçi Yerel Basinla Iftarda Bulustu

Esenler Dernekler Federasyonu Baskani Cuma Helvaci ve yönetim kurulu, Gazete ve internet haber sitelerinin imtiyaz sahipleriyle iftarin son gününde basinla bir araya geldi.

Esenler Dernekler Federasyonu Baskani Cuma Helvaci ve yönetim kurulu, Esenlerde Gazete ve internet haber sitelerinin imtiyaz sahipleri Esenler Gündem Sait Yilmaz, Gazete Esenler Hasan Gürsoy, Son Dakika Esenler Suat Türkoglu, Radyocu Sümeyye Kaya görev yapan basin mensuplariyla iftar programinda bir araya geldi.

Esenler ’de görev yapan gazeteciler ile iftar yemeginde bir araya gelen ESDEF Baskani Cuma Helvaci, iftar programi sonrasi davete icabet ettikleri için basin mensuplarina tesekkür ederek, “Ramazan ayi birlik ve beraberlik ayi. Tüm insanlik bütün kederleri, kavgalari arka plana atiyor. Siz emekçiler yogun çalisan insanlarsiniz. Bugün ‘1 Mayis Isçi Bayrami’ tüm basin emekçilerinin gününde kutluyorum. Sizler bu toplumun sesi kulagisiniz. Tüm sikintilarla karsi karsiya kalsaniz da büyük bir fedakarlikla insanlarin haber alma ihtiyacini karsiliyorsunuz. Birlikteligimiz daim olur insallah. Bu vesile ile hepinizin Mübarek Ramazan bayraminizi tebrik ediyorum” seklinde konustu.

Karsilikli görüs alisverisinin yapildigi basinla iftar programi, hatira fotografinin çekilmesi ile sona erdi.



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı