Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

ESDEF Baskani Kahveci TV 2000′de

ESDEF Baskani Kahveci TV 2000′de

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Baskani Süleyman Kahveci TV 2000′de canli olarak yayinlanan ?bizim köyün dernegi? Programina konuk oldu.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

ESDEF Baskani Kahveci TV 2000'de

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Baskani Süleyman Kahveci TV 2000'de canli olarak yayinlanan “bizim köyün dernegi” Programina konuk oldu. Programda Esenlerli Is adamlarina seslenerek, Esenlerde düzenlenen Kültürel faaliyetlere sponsor olmalarini söyledi.

bizim köyün dernegi Programi Sükrü Sahin’in hazirlayip sundugu canli yayin programina katilan Süleyman Kahveci’nin yani sira Genel  Baskan Yardimcisi Ordulular Dernegi Baskani  Nazan Akçay ve Bayburt Tamza Köyü Dernek Baskani Ibrahim Dursun’da konuk olarak katildi.

Programa Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu, Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu,(ESDEF)in önceki baskani Ömer Savas, Savas’ tan  sonraki  baskani Mustafa Kaplan ve Bayburt Belediye Baskani  Mustafa Canli, Ordu Haber Gazetesi Genel Yayin Yönetmeni  Resat Aydogan ve Ordulu Sanayici ve Is Adamlari Dernegi Baskan Yardimcisi  canli telefonla yayina katildiklari görüldü.

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Baskani Süleyman Kahveci Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF)’in kuruldugu günden bugüne kadar olan faaliyetlerini anlatti. Özellikle kurulus asamasinda emekleri geçen isimlerini zikrederek tesekkür etti. Konusmasinin sonunda ise; Is adamlarina seslenerek, Esenlerde düzenlenen Kültürel faaliyetlere sponsor olmalarini söyledi.

Esenler  Kaymakami Nazim Madenoglu telefon ile canli yayina baglanarak Esenler’ de  ESDEF in faaliyetlerinden çok memnun oldugunu belirterek ESDEF birakin Esenleri Türkiye’de bir ilki gerçeklestirmistir. Bundan dolayi ESDEF   baskan ve yönetim kurulunu kutluyorum” dedi.

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu’da canli telefon baglantisiyla yayinin katilarak Esenler’ deki Sivil Toplum Örgütlerine bir müjde verdi. Göksu su anda kullanilmakta olan Belediye binasinin yeni belediye binasi yapildiktan sonra Esenler’ deki STK larin emirlerine tahsis edilecegini ifade etti. Yaklasik 90 dakika süren canli yayin programinda konuklar faaliyetlerini anlattiktan sonra son buldu.

 



  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı