ESDEF Emniyet Müdürüne Hayirli Olsun Ziyareti

ESDEF Emniyet Müdürüne Hayirli Olsun Ziyareti

ESDEF Esenler Dernekler Federasyonu, Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügüne atanan Erhan Akgün`ü makaminda ziyaret ettiler.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

ESDEF Emniyet Müdürüne Hayirli Olsun Ziyareti

ESDEF Esenler Dernekler Federasyonu, Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügüne atanan Erhan Akgün’ü makaminda ziyaret ettiler.

Ziyarette Esenler Dernekler Federasyonu Baskani Süleyman Kahveci, Esenler Çankirilar Dernek Baskani Mustafa Kaplan, Trakya Balkan Türkleri Dernek Baskani Etem Senol, Esenler Rizeliler Dernek Baskan Yardimcisi Muhammet Özdemir, Adiyaman Drejan Dernek Baskan Yardimcisi Üzeyir Oruç, Çorum Mecitözü Dernek Baskani Ismail Yasar, Istanbul Ordulular Dernek Baskani Zübeyir Bekiroglu, Esenler Ortopedik Dernek Baskani Ayse Özhan, Adiyaman ÇOG-DER Dernek Baskani Nihat Saltas,Kirsehir Dernek Baskani Nihat Çaliskan,Tunceli Pülümür Dernek Baskan Candas Cömert, Adiyaman Besni Dernek Baskani Mustafa Kus, Otistik Çocuklar Dernek Baskani Bekir Yagiz ve Isitme Engelliler Dernek Baskani Remziye Ceylan bulundu.

Sicak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, ESDEF Esenler Dernekler Federasyonu Süleyman Kahveci, Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügüne atanan Erhan Akgün’e ESDEF’in çalismalari hakkinda bilgi verdi. Dernek baskanlarini Akgün’le tanistirdi. Kahveci” esenlerde hemseri dernekleri aktif bir sekilde çalismalar yürüttügü ve emniyet çalismalarinda istisare yapabiliriz” dedi.

Daha sonra dernek baskanlari esenlerde emniyetle alakali sorunlari Emniyet müdürüne ilettiler.

Akgün” Daha önce böyle bir hemseri derneklerinin kurmus oldugu federasyonla karsilasmadim. Güzel bir yapi olusturmussunuz sizlere tesekkür ediyorum. Sizlerin bu sorunlarini ESDEF’e rapor halinde iletin, ESDEF’te bize iletsin. Bizler bu sorunlarinizi sikintilarinizi çözüm bulmaya çalisalim. Kentsel dönüsümü destekliyorum. Çünkü yapilan konutlar güvenlikli siteler kurulacak bu anlamda hirsizlik ve buna benzer suçlar azalacak.”