Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ESDEF Hayat Hasta. Protokolünü Yeniledi

ESDEF Hayat Hasta. Protokolünü Yeniledi

Esenler Dernekler Federasyonu geçmis yillarda gerçeklestirmis oldugu ?hizmet ve indirim? sözlesmesini Hayat Hastanesiyle yeniledi.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

ESDEF Hayat Hasta. Protokolünü Yeniledi

Esenler Dernekler Federasyonu geçmis yillarda gerçeklestirmis oldugu “hizmet ve indirim” sözlesmesini Hayat Hastanesiyle yeniledi.

Esenler Dernekler Federasyonu üyelerine Hayat Hastanesinin vermis oldugu kahvaltida karsilikli tanismanin ardindan Hayat Hastanesi yönetim kurulu üyesi Nuri Karagöz Esenler Hayat Hastanesinin yenilenen yüzümüzle, yeni bir kadroyla Esenlerimize hizmet etmek için tüm imkanlarimizi seferber ettik.

Bu anlamda geçtigimiz yillarda bir protokol anlasmasi yapilmis olan ESDEF ile detayli ve içerigi genisletilmis bir anlasma saglamak için bugün buradayiz. Yapilacak anlasmanin Esenler Dernekler Federasyonuna ve Esenlerimize hayirlar getirmesini temenni ederim ifadesinde bulundu.

ESDEF Baskani Süleyman Kahveci, geçmis yillarda yapilan anlasmanin içerigini Hayat Hastanesi yönetimiyle beraber anlasmanin kapsamini karsilikli genislettik. Esenlerimize saglik alaninda yapilacak birçok hizmeti bu anlasma sayesinde Federasyonumuza üye olan Derneklerimize sunmanin mutlulugunu yasiyorum ifadesinde bulundu.

ESDEF’e bagli Derneklerin yogun katilimiyla gerçeklestirilen hizmet ve indirim sözlesmesi karsilikli atilan imzayla anlasma saglanmis oldu. Esenler Dernekler Federasyonu gerçeklestirilen anlasmanin genel koordinatörlügü için olusturdugu komisyonun basina Esenler Bayburtlular Dernek Baskani Fuat SAKA’yi görevlendirdi. Esdef’e bagli dernekler detayli bilgiyi ve iletisimi görevlendirilen komisyon üzerinden saglama karari aldi.

 

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı