Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ESDEF Kurum müdürleri ile kahvaltida bulustu

ESDEF Kurum müdürleri ile kahvaltida bulustu

ESDEF Merkez’inde geleneksellestirdigi sabah kahvaltisi programinin bu sefer misafirleri Esenler’e hizmet veren kurum müdürleriydi.

Haber: Büsra Çalimci

Esenler kaymakami Adil Karatas, ESDEF’in kahvaltisindan memnun oldugunu belirtti.                                                    

ESDEF’in kahvaltisina Esenler Kaymakami Adil Karatas ve kaymakamlik Yazi Isleri Müdürü Mehdi Das, Milli Egitim Müdürü Nurettin Aras, Nüfus Müdürü Kadem Varol, Tarim Müdürü Turgut Sisman, Tapu Müdürü Faruk Teksin, Halk Egitim Müdürü Turgay Tokmak, Vakif Müdürü Dilek Karatas, Esnaf Odasi Baskan Yardimcisi Soner Karabulut, ESDEF Kadin Kollari Baskan Yardimcisi Hanife Karayel ve yönetim kurulu üyeleri katildilar.

Programda hizmet veren kurum temsilcilerinin katildigi kahvaltiya Esenler belediyesinden kimselerin katilmamasi dikkat çekti. Ancak, sonradan anlasildigina göre Esenler belediyesinin yogun programi olmasi nedeni ile bu kahvaltiya bir temsilci gönderemedikleri anlasildi.

                                                                                                                            

Gayet samimi bir ortam                        

ESDEF’in Baskani Cuma Helvaci ve tüm yönetim kurulu üyelerinin, kadin kolunun hazir bulundugu kahvalti bir nevi kaynasma, dayanisma ve tanisma toplantisina dönüstü. Gayet samimi bir ortamda gerçeklesen kahvalti da önemli konulara deginilmedi. ESDEF Kadin Kollari’nin hazirladiklari ve misafirlerine olan ilgisi gözlerden kaçmadi. Kahvaltidan sonra topluca hatira fotografi çekildi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı