Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

Esdef`ten Usta`ya Ziyaret

Esdef`ten Usta`ya Ziyaret

Esenler Dernekler Federasyonu bir dizi ziyaretler Gerçeklestirdi.. Gerçeklestirilen ziyarette; Esenler Dernekler Federasyon Baskani Süleyman Kahveci, Esdef yönetiminden Bayburt Dernek Baskani Fuat Saka, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Baskani

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Esdef’ten Usta’ya Ziyaret

Esenler Dernekler Federasyonu bir dizi ziyaretler Gerçeklestirdi.. Gerçeklestirilen ziyarette; Esenler Dernekler Federasyon Baskani Süleyman Kahveci, Esdef yönetiminden Bayburt Dernek Baskani Fuat Saka, Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Baskani Ahmet Kurt , yerel basindan Gazete Esenler imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy ve 7-24 Esenler Haberden Musa Bazin ziyaretleri takip etti.

Esdef yönetimi ilk ziyaretini Yunus Emre Ilkögretim Okulunda görev yapan Egitim camiasinin emektari Ergün Usta’yi ziyaret etti. Yaklasik 20 dakikalik ziyaretin ardindan hep birlikte Otistik Engelliler Hidroterapi havuzunu ve Otistik Engellilere egitim verilen alanlar gezildi. Egitim gören  Otistik Engelli çocuklarin mevcut durumu ve sikintilari hakkinda bilgiler alindi.

Esdef Baskani Süleyman Kahveci Esenlerde Engellilerimizin Egitimi ve sosyal hayata katilimlarindaki olumsuzluklari gidermek için gerekli çalismalari Esenlerde yasayanlar olarak gidermemiz gerekmektedir. Bu sorumlulugumuzu Esenlerde yasayanlar olarak yerine getirmeliyiz dedi.

Yunus Emre Ilkögretim Okulunun ardindan Esenler Otistik Engelliler Dernegi ziyaret edildi. Son olarak Sanayici isadami Ali Tacir beyin Engelliler için yaptirdigi okulun son durumunu görmek için Okulun bulundugu alandaki insaata geçildi. Insaatin neredeyse kaba kisminin tamamlandigi gözlemlenirken, önümüzdeki yil Engellilerin Egitim alacagi okulun hazir olacagi öngörülmektedir.

Bizde Gazete Esenler olarak, Engellilerin egitimi için yapilan bu tesisin tamamini üstlenen hayir sahibi Ali Tacir beye tüm Esenler adina tesekkürlerimizi iletir. Bu ve benzeri hizmetlerin yayginlasmasini dileriz.

 



  • Cuma 15.1 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.7 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı