Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ESDEF Yeni Yerinde Ilçe Protokolüyle Bayramlasti

ESDEF Yeni Yerinde Ilçe Protokolüyle Bayramlasti

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF), Esenler Dörtyol Meydanindaki yeni yerinde kurban bayraminin 4. günü bir bayramlasma programi düzenledi.

Serkan Basut/Gazete Esenler

ESDEF Yeni Yerinde Ilçe Protokolüyle Bayramlasti

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF), Esenler Dörtyol Meydanindaki yeni yerinde kurban bayraminin 4. günü bir  bayramlasma programi düzenledi.

 

ESDEF’in Programina, Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu, Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Av. Umut Özkan, SP Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, CHP Ilçe Baskani Halil Özden ve çok sayida dernek baskani katildi.

 

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu katilimcilarin kurban bayramini tebrik ederken, ESDEF’in yeni yerinin hayirli olmasini diledi. ESDEF Baskani Kahveci’ye ve yönetimine böyle bir program düzenledigi için tesekkür eden Göksu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayraminizi da kutluyorum” seklinde konustu.

 

Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu Kurban bayraminda ESDEF’in düzenledigi bayramlasma programina katilmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek “Dini ve milli bayramlarimiz bizleri yan yana getiren ayni havayi solumamiza saglayan kalplerimizin en sekilde atmasini saglayan bayramlarimizdir. 29 Ekim kutlama programlarini da herkesin katilmasini bekliyor ve istiyorum. Ben bu duygu ve düsüncelerle kurban bayraminizi ve Cumhuriyet bayraminizi kutluyorum. ESDEF’in yeni yerinin hayirli olmasini ve yeni yerlerinde daha basarili olmalarini temenni ediyorum” dedi.

Program konusmalarin ardindan, Esenlerdeki kanaat önderlerinin bayramlasmasiyla sona erdi

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı