Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler AGD Sehitler Gecesi

Esenler AGD Sehitler Gecesi

Anadolu Gençlik Dernegi (AGD) Esenler subesi; her yil geleneksel hale getirdigi Sehitler Gecesi programini 25 Subat Cuma günü saat 20:00’de Esenler Dr. Kadir Topbas Kültür Merkezinde gerçeklestirdi.

Programa Esenler Bld. Bsk. Yrd. Ömer Çetinkaya, Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusi Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Esenler Ilçe Baskani Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Seh Ömer Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Muhtarlari, STK temsilcileri, Yerel Basin ve çok sayida davetli katildi.

Program açilisi Kuran-i Kerim tilaveti ve akabinde Istiklal marsi okunmasiyla basladi. Anadolu Gençlik Dernegi (AGD) Esenler sube Baskani Mehmet GÖMEÇ, Anadolu Gençlik Dernegi (AGD) Istanbul sube Bsk. Yrd. Mehmet Koç, Esenler Bld. Bsk. Yrd. Ömer Çetinkaya sehitlik ve sehadet özelinde birer selamlama konusmalari gerçeklestirdi.

Hamas Yurtdisi daire baskani Ali BARAKA; Filistin ve Kudüs’ün Islam cografyasi için olan önemi belirterek, Emperyalizm ve Siyonizmin sehadet kavraminin Islam dinindeki önemini bildikleri için her türlü faaliyetlerle Müslümanlarin sehadet ve cihat kavraminin içini bosaltarak ümmetin bu kavramlardan uzaklasmasi için bir çaba ortaya koyuyorlar. Bu nedenle Sehitligi ve Sehadetin mana degerini zihinlerde canli tutmak için Anadolu Gençlik Dernegine yapmis olduklari bu ve benzeri programlar için tesekkür etti. Konusma sonrasi Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Hulusi Özbek Hamas Yurtdisi daire baskani Ali BARAKA’ya tablo hediye takdiminde bulundu.

Sehitler Gecesi için hazirlanan sinevizyon gösterimi ve Anadolu Gençlik Dernegi Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ugurlu’nun siirleriyle devam eden program, Taner Yüncüoglu, Mikail Karakaya ve Fatih Yeter’in Ezgileriyle sona erdi. Programin sona ermesiyle birlikte program tertip komitesi ve katilimcilarla sahnede hatira fotograflari çekildi.     



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli