Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

Esenler Alperen Ocaklari`nda Görev Degisikligi

Esenler Alperen Ocaklari`nda Görev Degisikligi

Esenler Alperen Ocaklarinin baskanlik degisimi ile alakali gazetemize gönderilen basin açiklamasi

 Esenler Alperen Ocaklari’nda Görev Degisikligi

Esenler Alperen Ocaklarinin baskanlik degisimi ile alakali gazetemize gönderilen basin  açiklamasi

“Esenler Alperen Ocaklari’nda Görev Degisikligi

Esenler Alperen Ocaklarinda 5 yildir Baskanlik görevini yürüten Ilhan Küçük Bayragi Salih Alkin’a devretti. Görevi devir alan baskan Salih Alkin Konusmasinda sunlari ifade etti.

Saygideger dava arkadaslarim seref dolu bir mazisi bulunan mukaddes bir davanin ve bu davanin teskilati olan Alperen Ocaklarimizin Esenler Ilçe baskanligini davamiza büyük emegi geçmis, kendisini bu kutlu davaya adayan Reisim Sayin Ilhan KÜÇÜK’ten devir almis bulunmaktayim. Gayemiz devraldigimiz bu sancagi daha yükseklere tasiyarak bizden sonraki nesile hakkinca teslim etmektir. Bu yolda hizmet etmek bizim için sereflerin en büyügüdür. Malumunuzdur ki Alperen Ocaklarinin nihai gayesi Ilay-i Kelimetullah Için Nizam-i Alem dir.Bu gaye dogrultusunda gelecegimizin teminati olan gençleri Milli Suur,Milli Ahlak ve Manevi Bilinç ile yetistirmek için tüm çabalarimizi sarf edecegiz.

Degerli Arkadaslar;

Son zamanlarda yasanan terörist saldirilar ve terör protestolari hepinizce malumdur. Hain hainlik yapmaktan vazgeçmemekte, Çözüm olarak piyasaya sürülen, Analar Aglamasin dedikleri  “SÜREÇ” neticesinde bölücü terör örgütü hain pkk daha güçlü ve daha agir silahlarla saldirilarina devam etmis ve kahpelikte sinir tanimadigini bir kez daha göstermistir.

Büyük Türk Milleti hainler ve destekçileri karsisinda büyük birlik saglamis, sehirlerden köylere kadar terör ve teröristleri lanetlemek için Sokaklarini Türk Bayraklari ile donatmis, ülke sathinda terörü lanetlemistir.

Alperen Ocaklari Olarak basta Esenlerimiz olmak üzere Memleketimizin Dört bir yaninda Terör ve Teröristler ile Destekçileri lanetlenmis, Aziz Sehitlerimiz yâd edilmistir. Ser odaklarin terör protestolarini provoke etme girisimleri ise bosa çikartilmistir. Buradan tün ser odaklara Rahmetli Sehit Liderimiz Muhsin  YAZICIOGLU’nun bakis açisi ile sesleniyorum; Alperen Ocaklari Kendi Baslatmadi Hiçbir Kavganin Içerisinde Yer Almamistir ve Almayacaktir.

Basta Sehit Liderimiz Muhsin Yazicioglu olmak üzere Tüm Sehitlerimizi rahmetle aniyor, Devir Teslim törenimize istirak etmenizden dolayi hepinize tesekkür ediyorum.

Selam ve Dua Ile…

Esenler Alperen Ocaklari Ilçe Baskani Salih Alkin” 



  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı