Esenler Atatürk`ü Andi

Esenler Atatürk`ü Andi

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete ugurlanisinin 77. Yil dönümü nedeniyle tüm yurtta oldugu gibi Esenler`de de anma törenleri düzenlendi.

 Esenler Atatürk’ü Andi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete ugurlanisinin 77. Yil dönümü nedeniyle tüm yurtta oldugu gibi Esenler’de de anma törenleri düzenlendi.

Esenler Cumhuriyet Meydani’nda yapilan anma törenine Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Garnizon Komutanligi Temsilcisi Albay Sinan Gündüz, Ilçe Emniyet Müdürü, Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili, CHP, MHP Ilçe Baskanlari, AKP Teskilat Baskani, Belediye Meclis Üyeleri, bazi mahalle muhtarlari, okul müdürleri ve daire amirleri ile birlikte gaziler katildi.

Esenler Kaymakamligi, Garnizon Komutanligi, Esenler Belediye Baskanligi ve CHP Ilçe Baskanligi’nin çelenklerinin sunulmasiyla anma törenleri basladi. Saat 09.05’de sirenlerin çalmasi ve saygi durusunun ardindan okunan Istiklal Marsi ile birlikte Cumhuriyet Meydani’ndaki çelenk sunma töreni sona erdi.     

Cumhuriyet Meydani’ndaki Atatürk Aniti’na çelenklerin sunulmasinin ardindan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma törenleri Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi’nde yapilan etkinliklerle devam etti.