Esenler Baskanliga Hayir Diyor

Esenler Baskanliga Hayir Diyor

Baskanliga ?Hayir? diyen Esenler`liler cumhuriyet meydanindaki Avrupa Dügün salonunda, yogun ilginin oldugu ve genis katilimin saglandigi panelde birlestiler.

 Esenler Baskanliga Hayir Diyor

Baskanliga “Hayir” diyen Esenler’liler cumhuriyet meydanindaki Avrupa Dügün salonundayogun ilginin oldugu ve genis katilimin saglandigi panelde birlestiler.

Esenler Hayir platformunun”  düzenledigi panelde, referandum sonrasinda “Hayir” diyenlerin evet çikmasi durumunda yasanacaklari görerek örgütlenmesi gerektigi vurgulandi. Esenlerlilere, “Hayir” komitelerinde mücadelenin birlikte sürdürülmesi çagrisi yapildi.
 

Panelistler, Ibrahim Barut, Çilem Küçükkeles, Levent Dölek, Çigdem Çidamli: Referandumda neden hayir denilmesi gerektigini anlattilar. Çarenin halkimizin oldugunu söyleyen panelistler “bu gidisin karanliga gidis oldugunu bilmelisiniz, karanliga giden yolu aydinliga çikarmak elimizde. Olusan bu örgütlü yapilarin mücadele azmiyle ve siz degerli yurttaslarimizin samimi çalismalariyla ”  basarmak elimizde ve hepimizin ortak düsüncede birleserek çalisma yapmasi gerekiyor” dediler.
 
Esenler Hayir platformu,
“tek adam rejimine ve baskanliga "HAYIR” diyoruz etkinliginde Esenler cumhuriyet meydaninda ki Avrupa Dügün salonunda yogun katilimli panelde konusmacilar teker teker yapilmak istenen “saray” anayasasinin degisen 18 maddesinin referandumda hayir çikmasi durumunda ülkenin gömülmek istenen karanliktan çikarak aydinliga dogru gidecegini örneklerle anlattilar.
 
Salonun tamamini dolduran bilesenler Referandumla daha güzel yarinlar, daha aydinlik ve “Yasanilir bir Türkiye” kurmak elimizde, Memleketin geçmisinde emegimiz var, geleceginde hakkimiz var… Cumhuriyetimizin kurulmasinda birlik ve beraberligimiz var…bu ilkeler
dogrultusunda
 “Hayir” çalismalarini kararlilikla birlik ve beraberlik içinde yürütecegiz ifadesinde bulundular.