Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Belediye`sinden Bozdag Tepkisi!

Esenler Belediye`sinden Bozdag Tepkisi!

Haci Bektasi Veli Dernegi Esenler Subesi, Haci Bektas etkinliklerine gitmek için Esenler Belediyesi`nden talep ettikleri otobüsleri Devlet Bakani Bekir Bozdag`a yapilan tepki sebebiyle alamadilar.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Esenler Belediye’sinden Bozdag Tepkisi!

Haci Bektasi Veli Dernegi Esenler Subesi, Haci Bektas etkinliklerine gitmek için Esenler Belediyesi’nden talep ettikleri otobüsleri Devlet Bakani Bekir Bozdag’a yapilan tepki sebebiyle alamadilar.

Haci Bektas Veli Dernegi, Esenler Belediye’sinden iki otobüs dilekçe ile talep ederek, söz konusu dernek tüm üyelerine çagrida bulunmustur. Gerekli hazirliklari yapan üyeler Esenler Belediye’sinden gelen , ‘otobüs tahsis edilmeyecek’ bilgisi üzerine tepki gösterdiler. Bu sebeble Dernek Yöneticileri Belediye Binasina giderek Belediye Baskani ile görüsme talep ettiler. Uzunca bir süre bekletilip Belediye Baskani ile görüstürülmeyen dernek yöneticileri Belediye Baskani Yardimcisi Faruk Aydin ile görüserek, kendilerine bu otobüslerin neden tahsisi edilmediklerini bilgisine ulastilar.

Aydin, gerekçe olarak Haci Bektas etkinliklerinde Devlet Bakani Bekir Bozdag’a gösterilen tepkiden dolayi otobüslerin tahsis edilmeyecegi açiklamasini yapmistir.

Dernek yöneticileri kesin gözüyle alacaklarini sandiklari otobüslerin ani bir kararla kendilerine tahsis edilmeyisinden dolayi Haci Bektas etkinliklerine katilamamis ve bu durumu protesto etmislerdir.

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false