Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Esenler Belediye’sinin kis çalismalari

Esenler Belediye’sinin kis çalismalari

Esenler Belediyesi kis çalismalari kapsaminda bir takim hizmetlerini basliklar altinda siz degerli okuyucularimiz için derledik.

3 gündür süren yogun kar yagisi ve soguk hava sartlari yurtta oldugu gibi Esenlerde bir takim olumsuzluklara neden oldu. Esenler Belediyesi hizmetlerin aksamamasi için 183 personel ve 65 araçla sahada hizmet etmeye devam etmektedir.

-Kis çalismalari ekibimiz Esenlerimizin önemli ulasim noktalarinda hazir bekliyor.

Esenler’de kar yagisi nedeniyle sikintilar yasanmamasi için ekiplerimiz önemli ulasim noktalarinda çalismalarini sürdürüyor.

Ulasimda yasanan sorunlar nedeniyle evine dönmekte sorun yasayan ve yolu Esenler’den geçen tüm vatandaslarimiza sicacik çorbalarimizi ikram ediyoruz. Mutlaka bekleriz.

Ekiplerimiz ilçemizdeki cadde ve sokaklardaki çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Tüm yollarimizi en ideal hale getirmek için çalisiyoruz.

Kis çalismalari ekiplerimiz bir yandan yollarimizda küreme ve tuzlama çalismasi yaparken diger yandan yayalarimizin güvenligi için kaldirimlarin temizligini gerçeklestiriyor.

Ulasimda yasamakta oldugunuz sorun çözülene kadar sizleri Esenler Gençlik Merkezimiz’de misafir etmek için bekliyoruz.

Saatler 02.40. Yollarimizin rahatlikla kullanilabilir hale gelebilmesi için tüm ekiplerimiz araliksiz tuzlama ve küreme çalismalarina devam ediyor.



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı