Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Esenler Belediyesi, 2021 Faaliyet Raporu’na ‘hayali park’ koydu

Esenler Belediyesi, 2021 Faaliyet Raporu’na ‘hayali park’ koydu

AKP’li Esenler Belediyesi’nin 2021 yili bütçesi 52.8 milyon TL açik verdi, 460 milyon TL de borçlandi. Belediyenin 2021 yili faaliyet raporunu elestiren CHP’li Meclis Üyesi Kemal Sahin, raporda “hayali bir park” bulundugunu da açikladi.

IBB Meclisi AKP Grup Baskanvekili Tevfik Göksu'nun baskanligini yaptigi Esenler Belediyesi'nin 2021 yilina iliskin faaliyet raporu nisan ayi meclis oturumlarinda görüsüldü.

 “HAYALI PARKI ILK DEFA GÖRDÜK”

Sahin, Park ve Bahçeler Müdürlügü'nün faaliyetleri arasinda sayilan Birlik Mahallesi'ndeki “Tas Camii Meydan Parki Peyzaj Projesi”ne de dikkat çekti.Faaliyet raporunun ilgili bölümünü aynen okuyan Sahin “Birlik Mahallesi Tas Camii önünde  bulunan  meydan park projesi, Osmanli  bahçesi kültüründen esinlenerek tasarlanmistir. Gölgesinde oturulacak büyük, her dem yesil agaçlar, kokulu bitkiler, simsir gibi çit bitkileri ile çevrelenen  bitki dokulari, lale ve mevsimlik çiçeklerle  zenginlestirilmistir. Proje 1.139 metrekare sert zemin,9 adet arkatli giris, 20 adet  kare  kameriye, farkli  noktalarda  3 adet süs havuzu ve 2.300 metkerake yesil alandan olusmaktadir” dedi ve “Bu  faaliyet raporunda  anlattiginiz, yaptik  dediginiz park aslinda beton. Kus sesi dinlemeye gittim sadece beton buldum. Hayali fatura gördük de hayali parki ilk defa gördük. Bütün faaliyet raporunuzun özeti bu, ‘mis' gibi belediyecilik” elestirisinde bulundu.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı