Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler Belediyesi, Milli Egitim Bakanligi'nin yürüttügü 'Okulum Temiz' projesine destek verdi

Esenler Belediyesi, Milli Egitim Bakanligi'nin yürüttügü 'Okulum Temiz' projesine destek verdi

Esenler Belediyesi, Milli Egitim Bakanligi'nin yürüttügü 'Okulum Temiz' projesine destek verdi. Ilçedeki okullara pandemide kullanilacak tüm malzemeler dagitildi.

Haber/ Sultan Tutan

Esenler Belediyesi, ‘Okulum Temiz’ projesi kapsaminda ilçedeki okullarin ‘Temiz Okul Sertifikasi’ni almasi için zorunla olan malzemeleri temin ederek Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’ne teslim etti.

 Velilerin çocuklarini güven içinde okula gönderebilmeleri, ögrenci ve ögretmenlerin de saglikli ve huzurla derslerini yapabilmeleri için Milli Egitim Bakanligi’nin baslattigi projeye destek veren Esenler Belediyesi, isi ölçerler, ögrencilerin ellerini degmeden kapaklarini açabilmeleri için okullara pedalli çöp kutulari, tüm okullarin girislerine yerlestirilmek üzere hijyen makineleri ve paspaslari, her okula fotoselli sivi sabunluklar ve ULV hijyen cihazi temin etti.

 ESENLER BELEDIYESINDEN TAM DESTEK

Esenler Belediyesi’ne “Okulum Temiz” projesine destekleri için tesekkür eden Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras,”Milli Egitim Bakanligi’nin yürüttügü ‘Okulum Temiz’ projesi kapsaminda okullarimizda, egitim ve ögretime hazir, temiz ve hijyenik bir okul ortaminin olusturulmasi gerekiyor. Esenler Belediyesi, okullarimizin fiziki kosullarinin iyilestirilmesi konularinda göstermis oldugu destegi bu salgin sürecinde de devam ettirdi. Okullarimizin bu süreçte almak zorunda oldugu ‘Temiz Okul Sertifikasi’nda bulundurmasi gereken malzemeleri bütün okullarimiza dagitmak üzere kurumumuza teslim ettiler. Çocuklarimiz güvenli ve tertemiz siniflarda ders yapabiliyorlar” ifadelerini kullandi. Esenler Kaymakami Adil Karatas’ta projeye desteklerinden dolayi Esenler Belediyesi ve Baskan Göksu’ya tesekkürlerini iletti.

ESENLER’DEKI OKULLAR EGITIME HAZIR

Esenler’deki okullarin egitim ve ögretime hazir hale getirildigini söyleyen Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, “Esenler’de bütün sokaklari, evleri dezenfekte ettigimiz gibi özellikle çocuklarimizin okula girdiklerinde herhangi bir bulasla karsi karsiya kalmamalari için bütün teknik alt yapiyi hazir hale getirdik. Esenler Belediyesi olarak okullarimizi çocuklarimiz için hazirladik” dedi.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli