Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Esenler Belediyesi’nden Egitime 1000 TL Destek!

Esenler Belediyesi’nden Egitime 1000 TL Destek!

Esenler Belediyesi'nden tüm lise son sinif ögrencilerine 1000 TL'lik egitim destegi!

Esenler Belediyesi, üniversiteye hazirlanan lise son sinif ögrencilerine destek olmak amaciyla 1000 TL’lik egitim payi veriyor.

Esenler’de ikamet eden ve Milli Egitim Bakanligi’na bagli örgün liselerde okuyan 4000’e yakin son sinif ögrencileri Ocak, Mart ve Nisan ayinda alacaklari toplamda 1000 TL’lik destekle egitimine rahat bir sekilde devam edebilecek.

Internet üzerinden yapilacak basvuruyla egitim destegini alacak olan ögrencilerimize Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Tevfik Göksu’nun bir de mesaji var;

“Kiymetli Velimiz,

Gönül belediyeciliginin öncüsü Esenler Belediyesi olarak, çesitli projelerimizle yediden yetmise tüm Esenlerli hemsehrilerimize destek oluyoruz. Özellikle gençlerimiz söz konusu oldugunda onlar için egitim, spor, kültür, sanat, bilim ve teknoloji alanlarinda yepyeni projeler gelistiriyor, maddi ve manevi olarak daima gençlerimizin yaninda duruyoruz.

“Egitime Tam Destek projemiz” ile Esenler’de ikamet eden tüm lise son sinif ögrencilerimize 1000 TL egitim destegi sagliyoruz. Gençlerimizin üniversite sinavlarina hazirlandiklari bu günlerde verecegimiz bu destek; onlar için motivasyon, siz velimiz için ise bir bütçe katkisi olacaktir. Gelecegimizi insa edecek olan gençlerimizin yarinlara daha umutlu bakabilmeleri; donanimli, etkin, özgüveni yüksek ve girisimci bireyler olabilmeleri için her zaman oldugu gibi biz variz, sizin için buradayiz.”

1000 TL’LIK EGITIME DESTEK PAYINI ALMAK IÇIN TIKLAYINIZ. 



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli