Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenler Belediyesi`nden Sikayetim Var

Esenler Belediyesi`nden Sikayetim Var

Sanal alemde kurulan sikayetim var isimli internet sayfasinda Esenler Belediyesine yönelik sikayetlerde yer almakta.

 Esenler Belediyesi’nden Sikayetim Var

Sanal alemde kurulan sikayetim var isimli internet sayfasinda Esenler Belediyesine yönelik sikayetlerde yer almakta.

Esenlerde yasayan vatandaslarin sikâyetlerinin basinda; yol ve kaldirim çalismalari, sokak aydinlatmalarinin yetersizligi, gürültü kirliligi, ruhsat izin islemleri ve çöp temizlik ilaçlama yer almakta.

Yapilan sikayet anketinde ilk sirada %19,4 ile Yol Kaldirim ve sokak aydinlatmasi yer alirken ikinci sirada temizlik çöp ve ilaçlama bulunuyor. Üçüncü sirada ise Ruhsat izin islemleri ve gürültü kirliligi yer almakta.

Yapilan sikayet yorumlarindan bazilarini seçerek sizlerle paylasiyoruz.


Esenler Belediyesi Telefona Gelen Mesajlardan Biktim!

Harun Ö. | 12 Aralik 2014 12:00

Defalarca aramama ragmen Esenler Belediyesi`nin etkinleri ile ilgili devamli olarak cep telefonuma mesaj geliyor. Ben silmekten ve aramaktan biktim. Artik mesaj gelsin istemiyorum. Üstelik ben Istanbul`da degil Manisa`da yasiyorum.

 

Esenler Belediyesi Kaldirimlar Isgal Altinda!

Bilgesu Ö. | 05 Aralik 2014 13:21

Geçtigimiz koca yaz boyunca belediyeyi defalarca aramama ragmen herhangi degisen bir sey olmayan kaldirimlarimiz. Esenlerde kaldirimlarda bulunan cafe, kahvehane, çayhane gibi insanlarin oturdugu bir çok isletme masalari sandalyeleri kaldirimlarda. Üstelik kaldirimda masa koymak için ruhsat sahibi olmadiklari asikarken. Yürümek için yolu tercih eden yayalara araba çarpmamasi imkansiz. Çocuk arabasiyla kaldirim kullanmaniz imkansiz. 

Sadece anayollarda degisimler yapmaya çalisan belediyemiz, anacaddede kaldirimlari genisleterek araba parklarini kaldirmis. Ara sokaklarda kaldirimlarda arabadan geçilmeyen ve bu ragmen park alani yapmayan bir belediyemiz var.

 

Esenler Belediyesi Atik Su Yüzünden Evimizi Su Basiyor.

Ibrahim A. | 18 Eylül 2014 11:41

Esenler Tuna Mah. 682.sokak no; 55 numaradaki evimize yagmur sonrasi atik su basmasi nedeniyle ( sokak egimli ve yokus olmasina karsin) gerek Esenler Belediyesi, gerekse de Esenler /atisalan iski`ye defalarca yazili ve sözlü müracaatlarimiza ragmen halen her yagmurdan sonra evimize su basmaktadir gelen hiç olmadi. Bahsi geçen evin atik su kanali olmadigi gibi olmayan kanalin veya hizmetin vergisi alinmaktadir. Biri, bir gün uykuda bogulmadan önce yardim etsin.

 

Esenler Belediyesi Davutpasa Trafige Kapali Caddedeki Dubalardan Biri Arizali!

Mehmet S. | 05 Eylül 2014 11:40

Esenler Davutpasa trafige kapali caddesinde araç giris çikisi saglayan iki duba bulunmakta. Bunlardan bir tanesi bir ayi askin süredir arizali. Bu nedenle cadde esnafi ve caddede yasayan bizler sikinti yasamaktayiz. Bu konuyla acilen ilgilenilmesi gerekmektedir.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli