Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ESENLER BELEDIYESI ÜNIVERSITELI GENÇLERI AÇIKTA BIRAKMADI

ESENLER BELEDIYESI ÜNIVERSITELI GENÇLERI AÇIKTA BIRAKMADI

Türkiye’nin farkli sehirlerinden Yildiz Teknik Üniversitesi’ni kazanarak egitim almak için Esenler’e gelen üniversite ögrencilerine Esenler Belediyesi kucak açti.

 

Gençlik ve Spor Bakanligi yurtlarinda yedekte kalan ve henüz yurt veya ev ayarlayamayan üniversiteli gençler, kalacak yerlerini ayarlayana kadar Esenler Belediyesi tarafindan otele yerlestirildi.

21’i kiz, 22’si erkek olmak üzere 43 ögrenci, kaldiklari otelde sabah kahvaltilarini ve aksam yemeklerini açik büfede yiyorlar. Odalarda üçer kisi kaliyorlar ve bes yildizli hizmet aliyorlar. Ögrencilerin internet ve içecek ikramlari da bulunuyor. Ayrica ögrenciler sabah ve aksam, okullarina ring servisleriyle gidiyorlar.

ÜNIVERSITELI GENÇLERE ‘HOSGELDIN’ ZIYARETI

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erhan Akcan ile müdürlük ekipleri, Esenler’de egitim gören üniversite ögrencilerine ‘Hos geldin’ ziyaretinde bulundu ve bir talepleri olup olmadigini sordu. Üniversiteli gençler, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’ya ve belediye personeline tesekkür ettiler ve kendileriyle bu denli ilgilendikleri için minnettar olduklarini dile getirdiler.

IHTIYAÇLARI GIDERILDI, GEZILER DÜZENLENECEK

Ziyarette ögrencilere ihtiyaç duyabilecekleri 2 GB internet, powerbank, kupa bardak, hijyen paketi ve Baskan Göksu’nun ‘Kirk Sehir’ kitabi hediye edildi. Esenler Belediyesi, misafir ettigi üniversiteli gençler için önümüzdeki günlerde Türkiye’nin farkli sehirlerine geziler, Istanbul turu ve kültürel programlar da düzenleyecek.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı