Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Esenler Belediyesinden Hakaretçilere Prim

Esenler Belediyesinden Hakaretçilere Prim

Esenler Belediyesi kültür faaliyetleri kapsaminda yaptigi etkinliklerde, Atatürk`e Hakaret Edenleri Agirlamaya devam ediyor.

 Esenler Belediyesinden Hakaretçilere Prim  

Esenler Belediyesi Atatürk’e Hakaret Edenleri Agirlamaya devam ediyor

Esenler Belediyesi kültür faaliyetleri kapsaminda yaptigi etkinliklerde, Atatürk’e Hakaret Edenleri Agirlamaya devam ediyor.

Kurucu liderimiz. Ilk cumhurbaskani ve kurtulus savasi kahramani ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ülkemizde son yillarda hakarete varan saldiri yapan kendini tarihçi ve yazar addeden sahsiyetleri Esenler Belediyesi düzenledigi kültür faaliyetlerinde yer vermeye devam ediyor.

Esenler Halki Itibar Etmiyor…

Esenler Belediyesi geçmisten günümüze yaptigi tüm etkinliklerde, nerede bir Cumhuriyet, Atatürk, laiklik karsiti varsa, nerede bir gerici, yobaz, küfürbaz varsa düzenlenen etkinlikle onura etti. Paralari ise bol kepçe verilerek sahnede yerini aldilar. Bizler bu sahsiyetleri elestirmemize ragmen bu kisilere kültür salonlarinda panel düzenlemeye devam ediyorlar. Esenler halkinin itibar etmedigi kisiler bos salonda konusuyor. Tarihçi geçinen bu kisileri kendi ögrencilerinin disinda kimse dinlemiyor.

Cumhuriyete, Atatürk’e, Inönü’ye küfür ettiler

Öyle ki Esenler Belediyesi`nin misafirleri, yapilan etkinliklerde Cumhuriyete, Cumhuriyet degerlerine, Atatürk’e, Inönü’ye ve milli, manevi degerlerimize en asagilik sözleri, Belediyenin yetkililerinin bulundugu ortamda rahat bir sekilde söylediler, mükâfatlari ise alkis oldu.

“ALDATILDIK, KANDIRILDIK” dediler.

Esenler Belediyesi`nin halkin parasiyla düzenledigi “Anadolu’yu mayalayanlar” etkinliginde Fethullah “Gönüllerin sultani” “Anadolu’yu mayalayan büyük din alimi” ilan etildi. Baska bir etkinlikte vatan haini Iskilipli Atif yad edildi. Bugünlerde Atatürk’ün manevi sahsiyetlerine küfür edenler, dini siyasete alet edenler, din üzerinden menfaat saglayanlar, yani “ne idügü” belli olmayan birçok kisiyi “Canim Esenler” agirladi, halkin paralari ile bazen kurucu irade hakaret gördü, bazen dinimiz hakaret gördü. Yetkililer ise akillari baslarina geldikten sonra  “Aldatildik, Kandirildik” dediler.

4 Aralik 2014 tarihinde Esenler Belediyesi`nin “Esenler Bulusmalari” etkinliginde Mustafa Armagan, Tarihimize ve Atatürk’e meydani bos bulmanin verdigi cesaretle sallamisti. Armagan,  "Lozan`in Bilinmeyen Yönleri" konulu konferansta, Lozan`da kaybedenin Türkiye oldugunu söylemisti. Bu sözleri söyletenler simdilerde, yine kandirildik derlerse ne ala…

Armagan Esenler Belediyesi Belediye Konferans Salonu`nda bu sözleri Esenler Belediyesi Baskan Yardimcisi Aydin Polat, Yeni Safak Genel Yayin Yönetmedi Yusuf Ziya Cömert`in yani sira çok sayida davetlinin önünde sarf etmisti.

Diger Atatürk düsmanlari ise, (Süleyman Yesilyurt ve Hasan Akar) gibiler, referandumun evet çikmasinin verdigi cesaretle bugünlerde baska yerlerde gerçek yüzlerini gösterir oldular…"Atatürk`ün hatirasina alenen hakaret" ve “Halki kin ve düsmanliga alenen tahrik etme" görevlerine devam ediyorlar.

Hilafet`in Kaldirilmasinda Ingiliz Parmagi

Iste Armaganin Lozan Antlasmasi hakkinda yaptigi konusmasindan alintilar. “Bildiginiz gibi bir antlasmanin yürürlüge girmesi için önce heyetler, sonra o ülkenin meclisi, sonra da hükümet baskani imzalar. Türkiye`de ikinci meclis Lozan Antlasmasi`ni imzaladiktan yaklasik 8 ay sonra Ingiltere Meclisi imzaliyor. Bunun bir sebebi olmali. Sebebi suydu; Hilafet kaldirilmali, Türkiye Müslüman kimligini ön plana çikarmayan bir Anayasa yapmaliydi. Ve bunlar yapildiktan sonra Ingiltere parlamentosu Lozan Antlasmasi`na imza atiyor.

 

Armagan, Lozan`da Yunanlilardan alinmasi gereken savas tazminatindan nasil vazgeçildigini, Bati Trakya`yi, Batum`u, Oniki Ada`yi, Musul`u, Kerkük`ü, Süleymaniye`yi nasil kaybedildigini de anlatti. Kazanilan zaferin bedelinin bu olmamasi gerektigini, Lozan`la bir imparatorlugun resmen tasfiyesine imza atildigini ifade eden Armagan; Sudan, Misir, Libya`daki hilafet haklarimizdan ebediyen vazgeçildigini sözlerine ekledi.

 



  • Pazartesi 30.2 ° / 21.4 ° Güneşli
  • Salı 31.9 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli