Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenler CHP`den Coskulu 23 Nisan Kutlamasi

Esenler CHP`den Coskulu 23 Nisan Kutlamasi

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler`de alternatif 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamasi yapti. Adeta cumhuriyetle hesaplasmak isteyenlere ders verir sekilde yapilan kutlamada Istiklal Marsi cosku ile okundu.

Esenler CHP’den Coskulu 23 Nisan Kutlamasi

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler’de alternatif  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamasi yapti. Adeta cumhuriyetle hesaplasmak isteyenlere ders verir sekilde yapilan kutlamada Istiklal Marsi cosku ile okundu.

Günler öncesinden hazirlanan etkinlik alanina CHP’liler saatler öncesinden gelerek kutlamanin yapilmasini beklediler. Atatürk büstüne Konulan çelenkten ve okunan istiklal marsindan sonra uzunca bir süre milletçe akislayarak Esenler halkina mesaj verdiler. Sunum töreninden sonra ilçe binasinin önüne kurulan sahneden Ekrem Ater Halk Korosu ile Türküler ile, sarkilar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Kutlamasi yapildi.

Cumhuriyet Meydanindaki kutlamalara CHP örgütü, CHP Istanbul Il baskani Murat Karayalçin ve 2. Bölge Milletvekili Adaylariyla birlikte çok sayida vatandas katildi. Kutlamada CHP Il Baskani Murat Karayalçin  kisa konusma yapti.

 

“Bugün Meclisimizin Kurulusunun 95. Yil Dönümünü Kutluyoruz.”

 

Karayalçin  “Hepinizi sevgi ve saygiyla selamliyorum. Bugün siyaset yok ve bizde bugün siyaset yapmadan herkesi kucakliyoruz. Bugün bayram ve halk türkülerini hep birlikte söyleyecegiz. Çünkü bugün Meclisimizin Kurulusunun 95. Yil Dönümünü kutluyoruz. Ulusal Egemenlik Bayrami’ni kutluyoruz. Sevgili çocuklar sizlerin bayraminizi kutluyoruz. Onun için ben ve Milletvekili adaylarimiz sadece sizleri selamlamakla yetiniyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminiz ve kandiliniz kutlu olsun.” Diye konustu.

 









  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli