Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Esenler`de Aile Boyu Vahset

Esenler`de Aile Boyu Vahset

Istanbul Esenler Turgut Reis Mahallesi`nde ailesiyle birlikte yasayan 17 yasindaki B.K. geçtigimiz günlerde bir kiz arkadasina ziyarete gitti. Eve döndügünde ise...

Esenler’de Aile Boyu Vahset

 

Istanbul Esenler Turgut Reis Mahallesi`nde ailesiyle birlikte yasayan 17 yasindaki B.K. geçtigimiz günlerde bir kiz arkadasina ziyarete gitti. Eve döndügünde ise...


Habertürk`ten Nihat Uludag`in haberine göre Istanbul Esenler Turgut Reis Mahallesi`nde ailesiyle birlikte yasayan 17 yasindaki B.K. geçtigimiz günlerde bir kiz arkadasina ziyarete gitti. Eve döndügünde ise önce babasi Cemal K.`nin saldirisina ugradi. Babasinin ardindan agabey Fatih K. da genç kizi öldüresiye dövdü. Bununla da yetinmeyip ikili B.K.`yi evin tuvaletine kilitleyip, yaklasik 15 dakika burada da darp etti. Agabey Fatih K. eline bir makas alarak genç kizin saçlarini kesti. 

TUVALETTEN KAÇIP KÖPRÜYE ÇIKTI

Bahar K., evin tuvaletinin penceresinden atlayarak kaçmayi basardi. Daha sonra E-5 Karayolu üzerindeki Tekstinkent Köprüsü`ne gelen genç kiz, yasadigi travmanin etkisiyle kendisini bosluga birakti.

ÜZERINDEN KAMYON GEÇTI SANS ESERI EZILMEDI

Trafigin yogun oldugu karayoluna düsen B.K.`nin üzerinden hizla gelen kamyon geçti. Ancak genç kiz sans eseri kurtuldu.

HASTANEDE YASAM SAVASI VERIYOR

Çevredeki vatandaslar tarafindan hemen Bagcilar egitim ve Arastirma Hastanesi`ne kaldirilan genç kizin, bacaklarinda ve omurlarinda kiriklar tespit edildi. B.K.`nin tedavisi halen devam ederken B.K., verdigi ifadesnde "Ben olay günü ailemin de izni ve rizasiyla kiz arkadasimin evine ziyarete gitmistim. Döndügümde ne oldugunu anlayamadan babam ve agabeyimin siddetine maruz kaldim. Beni tuvalete kapatip 15 dakika dövdüler, daha sonra agabeyim saçlarimi kesip beni tuvalete kilitledi" dedi. 

GENÇ KIZI POLIS KORUMAYA ALDI

Genç kiz koruma altina alinirken Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri baba Cemal K. ile agabey Fatih K.`yi gözaltina alindi. Baba ogul sevk edildikleri adliyeden tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

 



  • Cumartesi 27.6 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Pazar 26.8 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı