Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler’de bir ilkokulda ”Trajikomik Taciz” iddiasi

Esenler’de bir ilkokulda ”Trajikomik Taciz” iddiasi

Geçtigimiz sali günü Esenler Hasip Dinçsoy Ilkokulu’nda yasandigi iddia edilen trajikomik olay saskinlik yaratti.

Iddiaya göre 7 yasindaki ilkokul ögrencisi M.G.E okul bahçesinde arkadaslari ile oynarken önlerinden geçen 1-O sinifi ögretmeni A.Ç isimli erkek ögretmene arkasindan el hareketinde bulundu ve kaçti. Bunun üzerine ögretmen 7 yasindaki 2. sinif ögrencisi M.G.E’yi sinifta bulunan 47 ögrencinin gözü önünde yerden yere savurdu.

Ögrencinin velisi  E.E’nin ”Son Dakika Esenler Haber’‘ gazetemize yaptigi açiklamada ”Oglum arkadaslari ile okul bahçesinde oynarken önlerinden geçen ögretmenin arkasindan cüzdaninin oldugu bölgeye vurup kaçiyor. Bunun üzerine erkek ögretmen  A.Ç çocugumu 47 ögrencinin oldugu ve hepsinin gözünün önünde yerden yere vuruyor. Siniftaki çocuklarin anlattiklarina göre kafasi ve beli sert sekilde masaya ve yere vurmus bunu bir kaç kez tekrarlamis.

Sinifta bulunan çocuklarin bize konuyu anlatirken inanilmaz sekilde korktuklari gözlerinden net sekilde belli oluyordu.  Çocugum M.G.E’ye bu olayi sordugumda bana korktugu için ilk gün anlatamadi. Dört gün sonra anlatabildi. Ben oglumu olayin ertesi günü Bagcilar Egitim ve Arastirma Hastanesine götürerek darp raporu aldim. Çocugum yasadigi travmadan dolayi okula gitmek istemiyor. Çünkü psikolojisi bozuldugu için çok korkuyor.

OKUL MÜDÜRÜNDEN VE ÖGRETMENDEN SIKAYETÇIYIM

Ayni zamanda okul müdürü N.Y ve ögretmen A.Ç hakkinda suç duyurusunda bulundum. Okul Müdürü hakkinda sikayetçi olma nedenim diger velilere karsi beni ve oglumu hedef göstererek kiskirtmasidir.

Daha önce okul müdürü hakkinda bir çok sikayet oldugunu fakat yapilan sikayetlerin nedense çok dikkate alinmadigini ögrendim. Veliler arasinda sürekli okul müdürü N.Y’nin arkasinda birilerinin oldugunu ve sikayetlerin bu yüzden sonuçsuz kaldigini duydum. Biz veliler olarak çocuklarimizin okulda yasadigi sorun ve sikayetleri çözebilecek tüm yerlere ulastirmaya çalisiyoruz umarim yasadigimiz bu magduriyet son olur”

Kaynak: http: sondakikaesenler.com



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli