Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler'de bir kisi evinde basindan vurulmus halde bulundu

Esenler'de bir kisi evinde basindan vurulmus halde bulundu

Esenler'de bir kisi evinde basindan vurulmus halde bulundu Istanbul Esenler'de 5 kisinin kaldigi evde bir kisi silahla vurulmus halde ölü olarak bulundu.

 Esenler'de bir kisi evinde basindan vurulmus halde bulundu

ISTANBUL - Istanbul Esenler'de 5 kisinin kaldigi evde bir kisi silahla vurulmus halde ölü olarak bulundu. Evde bulunan diger 2 kisi gözaltina alindi.

Iddiaya göre olay Esenler Davutpasa Mahallesi Meliksah Caddesi'nde bulunan 6 katli bir binanin çati katinda bulunan evde meydana geldi. Gece saatlerinde 5 kisi Ilkay Usta isimli kisinin evinde eglenmek için bir araya geldi. Sabaha kadar eglenen grubun evinden silah sesleri yükseldigini duyanlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 26 yasindaki Ozan Oguz'u basindan vurulmus halde buldu. 45 yasindaki ev sahibi Ilkay Usta, ve kiz arkadasi olay yerinden kaçarken, evde bulunan iki kisi polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Polis ekipleri kaçan kisileri yakalamak için çalisma baslatirken, gözaltina alinan iki kisinin, Ozan Oguz'un intihar ettigini söyledikleri ögrenildi. Olayla ilgili çalismalar sürüyor.

Olayla ilgili konusan Firat Çapkin, "Arkadasimdi. Kendisini çok iyi tanirim. Maddi sikintilari vardi. Sok oldum, insallah benim arkadasim degildir. Çünkü çok sevdigim bir arkadasimdir. Olayda kafasina sikmis diye duyduk" ifadelerine yer verdi.

Mahallenin esnaflarindan Günay Özden ise, "Simdiye kadar ögrendigimiz, orada bir alem yapildigini, orada bir kargasanin çiktigini, birisinin ötekini vurdugunu. Sabahtan geldigimizde burada cenaze arabasini gördük, savciligin arabasini gördük" dedi. Kaynak Cumhuriyet

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı