Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler` de Çanakkale Zaferinin 98. Yildönümü Kutlandi

Esenler` de Çanakkale Zaferinin 98. Yildönümü Kutlandi

Esenler Kaymakamligi ve Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile Esenler Belediye Konferans Salonu`nda Çanakkale Zaferi`nin 98. Yildönümü nedeniyle Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi`nin hazirladigi ?18 Mart Sehitler Günü ve Çanakkale Zaferi`nin 98. Yili? p

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Esenler’ de Çanakkale Zaferinin 98. Yildönümü Kutlandi

Esenler Kaymakamligi ve Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile Esenler Belediye Konferans Salonu’nda Çanakkale Zaferi’nin 98. Yildönümü nedeniyle  Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi’nin hazirladigi    “18 Mart Sehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 98. Yili” programi gerçeklestirildi.

Programa Ilçemiz Kaymakami Sayin Nazim MADENOGLU basta olmak üzere; Belediye Baskani Sayin Mehmet Tevfik GÖKSU, Ilçe Milli Egitim Müdürü Sayin Bayram ERCAN,  ilçemiz daire amirleri, Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi Müdürü Sayin Yüksel ÖZTÜRK, muhtarlarimiz, okul müdürlerimiz, ögretmenlerimiz, ögrencilerimiz ve çok sayida vatandasimiz katildi.

Programda birer konusma yapan Kaymakami Nazim MADENOGLU, Belediye Baskani Mehmet Tevfik GÖKSU, Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi Müdürü Sayin Yüksel ÖZTÜRK; Çanakkale Zaferi’nin tarihimizdeki anlam ve önemini belirtmisler ve Sehitlerimizi minnetle anmislardir.

 Ibrahim Turhan Anadolu Lisesi ögrencileri Edebiyat ögretmenleri Fatih DAGDEVIREN ve Müzik Ögretmenleri Hüseyin UGURLU’nun katkilariyla hazirladiklari Çanakkale Zaferi konulu oratoryo gösterisi ve Çanakkale konulu Türküler ile izleyenlere duygulu anlar yasatmislardir.

Programin sonunda Kaymakamimiz Nazim MADENOGLU, Belediye Baskanimiz Mehmet Tevfik GÖKSU ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram ERCAN ile birlikte programi hazirlayan ögrencileri tebrik etmisler ve basarilarinin devamini dilemislerdir.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli