Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Esenler`de çocugunun bogazina biçak dayadi Esenler`de çocugunun bogazina biçak dayadi

Esenler`de çocugunun bogazina biçak dayadi Esenler`de çocugunun bogazina biçak dayadi

Güngören`de bir ticari taksiyi gasp ettikten sonra kiz çocugunun bogazina biçak dayayan babaya vatandaslar engel oldu. Güvenlik kamerasina yansiyan olayda baba gözaltina alindi.

Esenler’de çocugunun bogazina biçak dayadi

Güngören’de bir ticari taksiyi gasp ettikten sonra kiz çocugunun bogazina biçak dayayan babaya vatandaslar engel oldu. Güvenlik kamerasina yansiyan olayda baba gözaltina alindi.

Olay dün saat ögle saatlerinde Güngören’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre baba Ali Ç.  7 yasindaki kizi A. Ç. ile birlikte Esenler‘den taksiye bindi. Seyir halindeyken elinde biçak olan baba Çil birden bagirmaya basladi. Bunun üzerine korkan taksici araçtan inerek kaçti.Taksici kaçinca soför koltuguna oturan Ali Ç., taksiyle Güngören’de bir sokak üzerine geldi.

VATANDASLAR ENGEL OLDU

Taksiden inen baba kizini duvar kenarina çekerek bogazina biçak dayadi. Küçük kizin zor durumda oldugunu gören çevredeki vatandaslar elinde biçak olan babaya engel oldu.  Küçük kizi vatandaslar tarafindan kurtarilirken baba Ali Ç., polis tarafindan  gözaltina alindi. Herhangi bir yara almayan küçük kiz annesine teslim edilirken, gözaltina alinan baba Ali Ç., hastaneye götürüldü.

O ANLAR GÜVENLIK KAMERALARINA YANSIDI

Kizini taksiden indirip duvar kenarina götüren eli biçakli babanin o gürüntüleri bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Kamera görüntülerinde kizini duvar kenarina götüren baba elindeki biçagi kizini dogrultuyor.

1.HABER



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli