Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenler`de Cumhuriyet Bayrami 94.yil Coskusu

Esenler`de Cumhuriyet Bayrami 94.yil Coskusu

Cumhuriyetimizin Kurulusu`nun 94.yil dönümü münasebetiyle. Dörtyol Cumhuriyet meydaninda kurulan protokol` de Esenler ilçe Kaymakami Hulusi Sahin, cumhuriyet bayramini kutlayan ve cumhuriyet degerlerinin önemini belirten bir konusma yapti.

Esenler’de Cumhuriyet Bayrami 94.yil Coskusu 

Cumhuriyetimizin Kurulusu’nun 94.yil dönümü münasebetiyle.  Dörtyol Cumhuriyet meydaninda kurulan protokol’ de Esenler ilçe Kaymakami Hulusi Sahin, cumhuriyet bayramini kutlayan ve cumhuriyet degerlerinin önemini belirten bir konusma yapti.

Cumhuriyet`in kurulusunun 94`üncü yildönümü Esenler’de düzenlenen coskulu törenle kutlandi. Havanin soguk olmasina aldiris etmeyen ilçe sakinleri kutlamalarin yapildigi Cumhuriyet meydanini doldurdu. Törendeki konusmalarin ardindan, siir ve miniklerin verdigi konserle kutlama devam etti.


 
Bir gün öncesinde yapilan devlet töreninde Atatürk Aniti`na çelenk birakildi. Bugün yapilan Kutlama programi Esenler Ilçe Kaymakamligi nezdinde düzenlendi ve devlet törenine vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Protokolde ilçe Kaymakami Hulusi Sahin, Belediye baskani Göksu, ilçe emniyet müdürü Cihat Dagdeviren, Milli egitim müdürü Bayram Ercan, garnizon komutani, sube müdürleri, pirim amirleri, okul müdürleri, ögrenciler ve veliler katildi.  


 

Istiklal Marsi okunmasinin ve saygi durusunun ardindan bir konusma yapan Esenler ilçe Kaymakami Hulusi Sahin, Halkimizin cumhuriyet bayramini kutlayan ve cumhuriyet degerlerinin önemini belirten bir konusma yapti.
Sahin, "Bugün bir olma coskusunun zirveye çiktigi gün. Yönetim sekli olan Cumhuriyet, getirdigi çagdas yasamla Türk milletinin önünü açmistir. Cumhuriyetimiz ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karsi birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmak zorundu oldugumuzu unutmamaliyiz. Türkiye`nin güvenligi için fedakârca görev yapan güvenlik güçlerini selamliyorum. Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsun" dedi.




  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli