Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler`de Dua Silivri`de Beddua

Esenler`de Dua Silivri`de Beddua

Bir zamanlar ve uzun süre yere göge sigdirilmayan, gerici yobaz, ABD taseronu Fethullah Gülen, akillarini basina almis gözüken yerel yöneticiler tarafindan ve halkin destegi ile Silivri`de sanik sandalyesine oturtuldu.

 Esenler’de Dua Silivri’de Beddua
 
Bir zamanlar ve uzun süre yere göge sigdirilmayan, gerici yobaz, ABD taseronu Fethullah Gülen, akillarini basina almis gözüken yerel yöneticiler tarafindan ve halkin destegi ile Silivri’de sanik sandalyesine oturtuldu.     
 Biz söylemistik, biz yazmistik. Siz ise Fetullah Gülen Hoca Efendi Hz. diyerek Esenler meydaninda methiyeler dizmistiniz. Sizleri uyarmistik, sizler bizim uyarilarimiza tepki koyarak “Anadolu’yu mayalayan ulvi insan, gönüllerin Sultani” demistiniz, vergilerimizle toplanan paralarla FETÖ vatan hainini, bu hain gibi ne kadar Atatürk ve cumhuriyetdüsmani varsa etkinlikler düzenleyerek övmüstünüz. Simdi günah mi çikariyorsunuz?
 
“Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu 15 Temmuz darbe girisiminden yargilanan askerlerin davasina Silivri’de katildi” Esenler belediye baskani ve ekibinin Silivri’de vatana sahip çiktigini manset yapanlar, geçmiste, Esenler’de FETÖ’ya etkinlik yaptiranlari yazamadigi haberin özeti söyle…
 
Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu 15 Temmuz darbe girisiminden yargilanan askerlerin davasina katildi. Silivri Ceza ve Infaz Kurumu Yerleskesi’nde gerçeklesen davada Fethullahçi Terör Örgütü (FETÖ)’den yargilanan 6 general ve 17 subayin verdigi ifadeleri dinledi.
 
Biz size demistik… Siz bildiginizi okumustunuz. 
Göksu’nun, konusmasi söyle ‘’Içeride büyük tiyatro oyunlari var. Her seyin inkâr üzerine insa edildigi gözlemliyoruz. FETÖ’nün ruhunda milleti ve vatani inkâr etmek var. Türkiye’nin ne kadar zor bir mücadele ile karsi karsiya oldugunu görmek isteyenler böyle durusmalara gelebilir. Sanki Türkiye’de FETÖ denen terör örgütü yokmus, Türkiye’de 15 Temmuz darbe girisimi olmamis, 249 sehit ve 2 bine yakin gazi olmamis, milyonlar sokaga çikmamis gibi darbecilerde tavir var. Türkiye 40 yillik süreç içerisinde FETÖ’nün, insanlari dinle aldatarak bu topluma hangi talimatlari verdigini 15 Temmuz’da ve bu durusmada gördük.”
 
Esenler Belediye Baskani Göksu, “Bizim millet ve devlet olarak el birligi olmamiz lazim. FETÖ’nün bu topraklarda 40 yildir yapmis oldugu tahribati hizli bir sekilde ortadan kaldirip önümüze bakmamiz gerekmektedir. Millet, devlet el ele deyip 21’inci yüzyilimizi birlikte insa etmeliyiz. Bu davalara gelip millet olarak oynanan tiyatroyu izlememiz gerekir. Bu Topraklari bir daha Allah adina ve kutsal degerler üzerine aldatmak isteyenler varsa bir daha onlara zemin olusturmayacagiz. Millet ve devlet isbirligi olmaliyiz” diyerek sözlerini tamamladi. Sayin Göksu, simdi size kim inanir?
 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli