Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

ESENLER’DE ENGIN ÖZKOÇ VADANDASI DINLEDI ; HALK GEÇINEMIYORUZ DEDI

ESENLER’DE ENGIN ÖZKOÇ VADANDASI DINLEDI ; HALK GEÇINEMIYORUZ DEDI

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Baskanvekili Engin Özkoç ile Antalya Milletvekili Aydin Özer, 23 Haziran Istanbul seçimlerinin Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun kazanmasinin ikinci yil dönümünde Esenler’de esnaf ve esnaf odalarini ziyar

Haber/Hasan Gürsoy

CHP Istanbul Ilçe Örgütleri, 23 Haziran Istanbul seçimlerinin, Millet Ittifaki adayi Ekrem Imamoglu tarafindan kazanilmasinin ikinci yilini “2 Yil Sonra Ayni Yerde” sloganiyla kutladi. Kutlamalar kapsaminda Anadolu’nun kentlerindeki CHP Il Baskan ve milletvekillerinin Istanbul’a davet edilip, alan çalismalarinda görevlendirilerek Istanbul’un 39 ilçesinde CHP Örgütleri çesitli etkinlikler gerçeklestirdi.

CHP Esenler Ilçe Örgütü de IBB’nin kazanilmasinin ikinci yil dönümünü Grup Baskanvekili Engin Özkoç, Antalya Milletvekili Aydin Özer, Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Kadin Örgütü Baskani Meryem Karaboga, Gençlik Örgütü Baskani Ersel Aydogdu, ilçe yöneticileri ile birlikte saha çalismasi yapti. Çalisma programi kapsaminda esnaflari, esnaf oda yöneticilerini, muhtarlari ve vatandasi dinleyen partililer ülke sorunlarinin Esenler halkina yansimalarina dair bilgi aldi.

CHP Grup Baskanvekili Engin Özkoç ile konusan yurttaslar ekonomik krizin ev ekonomisine vurdugu darbeyi dillendirip, “geçinemiyoruz” vurgusu yapti. Sorunlarinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde dillendirilmesini talep eden yurttaslar, artik degisim istediklerini belirtti.

Etkinlikler kapsaminda muhtarlarla da görüsme gerçeklestiren parti yöneticileri, muhtarlarin görüs ve taleplerini dinledi.



  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı