Esenler`de Gerginlik Vatikan`da Sulh

Esenler`de Gerginlik Vatikan`da Sulh

Meclis üyelerinin arasindaki kavga ve gerginlik Vatikan da huzur bulur. Beklentimiz bu gerginligin sonlanmasi, iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin kentsel dönüsüm incelemelerin de bulunmak için gidecegi Vatikan`da sulha dönüsür.

Esenler’de Gerginlik Vatikan’da Sulh 

Meclis üyelerinin arasindaki kavga ve gerginlik Vatikan da huzur bulur. Beklentimiz bu gerginligin sonlanmasi,  iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin kentsel dönüsüm incelemelerin de bulunmak için gidecegi Vatikan’da sulha dönüsür.

AKP ve CHP’li Meclis Üyeleri, Esenler Belediyesi tarafindan masraflari karsilanacak olan kentsel dönüsüm incelemeleri amaçli Italya gezisine Tüm Meclis üyeleri evet oyu verdiler ve Italya vizesini almislardi. Dünde Esenler Belediyesi’nin 2015 yilina ait Faaliyet Raporu, belediye meclisinde büyük tartismalarla basladi. Bir önceki mecliste Italya vizesi baris havasinda geçmisti.

Istanbul ilçelerinde belediye meclis toplantilarinda faaliyet raporlarin görüsmelerinde çikan tartismalarinin nedeni olan AKP meclis üyelerinin CHP Genel baskanina hakarete varan konusmalari Esenler Belediye meclisinde de gerginlige sebep oldu. Umariz bu gerginlik iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin kentsel dönüsüm incelemelerin gidecegi Vatikan’da sulha dönüsür. Meclis Üyelerimiz el ele kol kola yurda dönerler.