Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Esenler`de Karne Heyacani

Esenler`de Karne Heyacani

Esenler`de 83 bin 850 ögrenci, bugün karne sevinci yasadi. Karnesinde kirik notu olan ögrencilerimiz ise üzüldü. Okullar iki hafta sürecek yariyil tatiline girdi. Egitim ve ögretim yilinin ikinci yarisi 9 Subat Pazartesi günü baslayacak.

Esenler’de Karne Heyacani


Esenler’de 83 bin 850 ögrenci, bugün karne sevinci yasadi. Karnesinde kirik notu olan ögrencilerimiz ise üzüldü. Okullar iki hafta sürecek yariyil tatiline girdi. Egitim ve ögretim yilinin ikinci yarisi 9 Subat Pazartesi günü baslayacak.
 
Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan Dr. Kadir Topbas Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen bir törenle 2014–2015 Egitim ve Ögretim yili 15 Eylül Pazartesi gününden itibaren  baslayan ilk yarisi sona erdi. Esenler’deki Karne dagitimi töreninin ardindan 83 bin 850 ögrenci ve 3 bin 200 ögretmen iki hafta sürecek yariyil tatiline basladi.  
Karne dagitim programina, Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskan Yardimcisi Hasan Tasçi, Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili Bayram Ercan, Sube Müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve velileri katildi.
 
Programin açilis konusmasini Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili Bayram Ercan yapti.



Ercan; “Karnelerini takdir, tesekkür ve onur belgesiyle taçlandiran ögrencilerimizi tebrik ediyor basarilarinin daim olmasini diliyorum. Karnesinde zayifi olan ögrencilerimizin de ikinci dönem daha çok çalisarak basaracaklarina inaniyor ve onlara güveniyorum. Sevgili ögrenciler 15 günlük bir tatile çikacaksiniz, gezeceksiniz ve egleneceksiniz. Sizlerden, anne ve balarinizi zorluk içerisinde birakacak lüzumsuz ve gereksiz taleplerde bulunmamanizi istirham ediyor hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.


 
Ünal, Ögrencilere bazi tavsiyelerde bulundu 
Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Ögrencilere bazi tavsiyelerde bulundu
Ünal; “Bugün burada düzenlenen törenle birlikte sizler ilk dönem karnelerinizi alacaksiniz. Buna teneffüs arasi da diyebilirsiniz, futboldaki gibi devre arasi da diyebilirsiniz. Ama ne derseniz deyin, oradaki notlarin hiç birisi önemli degil. Bu önünüzdeki 15 günlük tatili iyi geçirin ve okuyarak her gün yeni bir seyler ögrenin. Ülkenize ve ailenize hayirli birer evlatlar olun. Zaten egitiminde amaci budur”  

Protokol konusmalarinin ardindan program ögrencilerin okudugu siir ve oynadiklari halk oyunlariyla devam ederken, Esenler’deki Müzik Ögretmenlerinin seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ise ögrenci ve velilerinden büyük alkis aldi. Protokol üyelerinin çesitli yarismalarda dereceye giren ögrencileri ödüllendirmeleriyle birlikte program sona erdi.

 



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı