Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ESENLER'DE KEDILERIN BACAKLARINI VE KUYRUKLARINI KESTILER

ESENLER'DE KEDILERIN BACAKLARINI VE KUYRUKLARINI KESTILER

ESENLER'de kimligi belirsiz kisi ya da kisilerce bir kedinin bacagi digerinin ise kuyrugu kesildi. Hayvanseverler tarafindan yarali halde bulunan kediler, tedavi edildikten sonra yuvaya verildi.

Esenler Metro Istasyonu önünde geçen ay çevre sakinleri tarafindan beslenen kedilerinden biri ön bacagi digeri ise kuyrugu kesik halde bulundu. Hayvanseverler tarafindan bacagi kesilen kedi özel bir klinikte tedavi ettirdikten sonra yuvaya verildi.

"ÖZEL KLINIKTE 1 AY BOYUNCA TEDAVI GÖRDÜ"

Çevre sakinlerinden Elay Algül, "Bundan 1 ay önce patileri kesilen kedi gördük. Biz bunu belediye ekiplerine bildirdik fakat ekiple saatler sonra geldi. Sonra onu kafese koyup özel bir klinige götürdük. Bu klinikte 1 ay boyunca tedavi gördü. Veterinerin belirttigi kadariyla bir insan tarafindan kesilmis. Biz buraya gelip kedileri besliyoruz fakat kuyruklari, kulaklari ve patileri kesilen kediler görüyoruz. Insanlar fazlasiyla duyarsiz. Belediyelerin hem kisirlastirma yapmalarini hem de bilinçlendirici afisler asmalarini istiyoruz. Biz burada hayvansever olarak birkaç kisiyiz. Elimizden geldigince su ve mama veriyoruz. Insanlar duyarsiz oldugu için ne yazik ki, bu tarz yaralamalar oluyor" dedi. 

haber/Ahmet Yesilmen



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı