Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esenler'de marketten 5 bin lira çalan hirsiz kamerada

Esenler'de marketten 5 bin lira çalan hirsiz kamerada

Esenler'de marketten 5 bin lira çalan hirsiz kamerada Esenler'de markete gelen bir kisi, dükkanda kimsenin olmadigi sirada kasanin altindaki çekmeden 5 bin lira çalip kaçti.

Olay Esenler, Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye dün saat 11.00 siralarinda markete süpheli bir kisi geldi. Dükkanda kimsenin olmadigini gören hirsiz, kasanin altinda bulunan çekmeceyi gözüne kestirdi. Süpheli kisi tereddüt etmeden çekmeceyi açip 5 bin lirayi çalip hizla uzaklasti. Hirsizligi bir süre sonra fark eden market sahipleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis hirsizlik yapan kisiyi yakalamak için çalisma baslatti. O anlar da kamera kayittaydi.

"Dalginligimiza geldi"

Magdur olduklarini ifade eden market sahibi Bekir Yilmaz, "Elemanimiz disari çiktiginda ben ofisteydim. Hirsiz kasaya degil de altta bulunan çekmecede toptanci için ayirdigimiz paraya yöneliyor. Orayi nerden buldugunu çözemedik ama yakin çevremden birinin söyledigini düsünüyorum. 5 bin lira para vardi onu alip gidiyor. Sonradan farkina variyoruz anlik dalginligimiza denk geldi. Bu durum hirsiza davetiye çikardi" diye konustu.



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli