Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler'de maskeli 4 süpheli 11 kilo altini gasp etti, O anlar kamerada

Esenler'de maskeli 4 süpheli 11 kilo altini gasp etti, O anlar kamerada

Gelen son dakika haberine göre Esenler'de bir kuyumcu sabah saatlerinde evinden çikip is yerine gidecegi sirada gasp edildi.

Esenler'de bir kuyumcu sabah saatlerinde evinden çikip is yerine gidecegi sirada gasp edildi. Kuyumcunun evinin önünde bekleyen 4 kisi 11 kilo altini çalarak kayiplara karisti. Maskeli süphelilerin silahli gasp ani kameralara saniye saniye yansidi.

Olay saat 10.00 siralarinda Esenler Kazim Karabekir Mahallesi 1048 sokakta meydana geldi. Isminin Cengiz oldugu ögrenilen bir kuyumcu önceki gün evine getirdigi 11 kilo altinla sabah saatlerinde evinden çikip is yerine gidecegi sirada gasp edildi.  Cengiz'i evinin önünde yaklasik bir saat bekleyen kar maskeli 4 kisi, çanta içindeki 11 kilo altini alarak 34 RE 8717 plakali otomobil ile kaçti.

 Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. 34 RE 8717 plakali otomobil kaçan 4 kisi için takibe baslayan ekipler, soygunun gerçeklestigi sokakta da inceleme yapti. Görgü taniklarindan olan Burak isimli bir kisi, "Burada Cengiz abiyi bekliyorlar bir saat. Cengiz abi yukaridan asagi gelince araba gaza basiyor. Birinin elinde silah var birinin elinde sok cihazi var. Altini çaliyorlar peslerinden kostuk. Kazim Karabekir Okulu'nun orayi dönmüsler." dedi.

 SILAHLI GASP KAMERADAÖte yandan olay ani buradaki bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde kuyumcu yolda yürürken arkasindan beyaz bir araç geliyor. Araçtan inen maskeli silahli gaspçilar kuyumcuya saldiriyor. Süphelilerden biri kuyumcuyu darp ederken, bir digeri silah dogrultuyor. Bu sirada yoldan geçen bir kisi olaya müdahale etmeye çalisiyor, ancak basarili olamiyor. Çantayi alan süpheliler hizla uzaklasiyor.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false