Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Esenler'de ne kadar mülteci yasiyor? Merak edilen soru canli yayinda Tevfik Göksu'ya soruldu

Esenler'de ne kadar mülteci yasiyor? Merak edilen soru canli yayinda Tevfik Göksu'ya soruldu

Esenler Belediyesi Baskani Tevfik Göksu, "Esenler'de mülteci nüfusu ne kadar, sizi rahatsiz ediyor mu?" sorusuna "Yok biz de rahatsiz edecek bir boyut yok. 57 bin civarinda mülteci var. Bize yansiyan, sorun olarak gördügümüz pek bir se

Istanbul Büyüksehir Belediye Meclisi'nin AK Parti Grup Baskan Vekili ve AK Parti Esenler Belediyesi Baskani Tevfik Göksu, Haber Globel ekranlarinda Buket Aydin'in sundugu 'Yüz Yüze' programina katildi. Gündemdeki konulara iliskin degerlendirmelerde buluna Göksu'ya "Esenler'de mülteci nüfusu ne kadar, sizi rahatsiz ediyor mu?" sorusu da yöneltildi.

ESENLER'DE 57 BIN CIVARINDA MÜLTECI VAR"

Göksu bu soruya "Yok biz de rahatsiz edecek bir boyut yok. 57 bin civarinda mülteci var. Bize yansiyan, sorun olarak gördügümüz pek bir sey yok dogrusu. Istanbul'da bildigim kadariyla 500 bin kadar mülteci var. Mülteci elestirilerini de insani bulmuyorum" yanitini verdi.

KILIÇDAROGLU'NA GÖNDERME

Açiklamasinin devaminda CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'na gönderme yapmayi da ihmal etmeyen Göksu, "Hele hele Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani'nin söyledigi gibi zorla disari atmak gibi bir nefret suçunu içerecek ve gayri insani bir olayin içerisinde asla olamayiz" dedi.

Kaynak Haber Global



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli