Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler'de 23 Nisan tüm coskusuyla kutlandi

Esenler'de 23 Nisan tüm coskusuyla kutlandi

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'ni, animasyon ekipleri, çocuk sarkilari, canli konserler ve hediyelerle sokaklarda kutladi.

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'ni, animasyon ekipleri, çocuk sarkilari, canli konserler ve hediyelerle sokaklarda kutladi.

Koronavirüs pandemisi sebebiyle günlerdir sokaga çikamayan çocuklar, Esenler Belediyesi'nin animasyon ve eglence ekibiyle 23 Nisan'i balkonlarinda eglenerek kutladi. Ilk olarak 'Esenler Çocuk Sokagi'nda baslayan gösterilerde, animasyon ekibi eglenceli gösteriler sunarken, bir yandan da çocuk sarkilari çaldi. Ardindan gerçeklesen canli konserde çocuklar balkonlarda doyasiya eglendi. Bir kamyonetin üzerine kurulu orkestra esliginde söylenen sarkilarla çocuklar ve büyükler bayram coskusunu balkonlardan yasadi.

23 Nisan'da balkondan sepetini uzatan çocuklara balonlar, bayraklar ve çesitli hediyeler dagitildi. Eglenceli gösteriler, 'Esenler Çocuk Sokagi'ndan sonra ilçenin tüm sokaklarinda devam etti. Yapilan organizasyon sayesinde günlerdir evlerinden çikamayan çocuklar, eglenerek bayram coskusunu yasama firsata buldular. Bayram coskusunu yasayan çocuklar balkonlardan, "Atatürk bu bayrami bize armagan etti. Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz. Evde de olsak bayram eglenceli geçiyor" seklinde konustular.



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli