Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler`de Okullar Egitime Hazirlaniyor

Esenler`de Okullar Egitime Hazirlaniyor

Esenler`de ögrencilerin daha iyi sartlarda egitim alabilmeleri için çalismalarina devam eden Esenler Belediyesi, yeni egitim ögretim yili öncesinde ilçedeki tüm okullarin boya ve badana islerini tamamladi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Esenler’de Okullar Egitime Hazirlaniyor

Esenler’de ögrencilerin daha iyi sartlarda egitim alabilmeleri için çalismalarina devam eden Esenler Belediyesi, yeni egitim ögretim yili öncesinde ilçedeki tüm okullarin boya ve badana islerini tamamladi.

Esenler Belediyesi, yeni egitim ögretim yili öncesinde ilçedeki tüm okullarin boya ve badana islerini gerçeklestirdi.

Yapilan çalismalar kapsaminda; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü’ne bagli 4’er kisilik 2 ekip ile ilçedeki 30 okulun tüm derslikleri ve ortak kullanim alanlari boyandi. Ayrica 8 okula da boya yardimi yapildi. Ögrencilerin daha temiz ve ferah okullarda ögrenim görmesi için yapilan boya, badana çalismalariyla okullar, tertemiz bir görünüme kavustu.

250 BIN METREKARE

Müdürlügüne bagli ekiplerin, 17 Haziran -14 Eylül 2013 tarihleri arasinda okullarda toplam 250 bin metrekarelik alani boyadigini söyleyen Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ibrahim Sahin, “Okullarimizi piril piril yaptik. Tüm okullarimiz egitime hazir hale getirildi. Simdi çocuklarimizdan ve velilerimizden okullarimizi korumalarini istiyoruz” dedi.

Ögrencilerin daha iyi sartlarda egitim alabilmeleri için çalismalara devam ettiklerini belirten Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, okullarin boya ve badanalari ile birlikte duvarlar, pencere ve kapilar basta olmak üzere tamirat gereken bazi yerlerinde de çalismalar yaptiklarini ve eksiklikleri giderdiklerini söyledi. Ögrencilerin tertemiz siniflarda egitim almalarinin onlarin en dogal hakki oldugunu söyleyen Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu,  okullarda öncelikli olarak fiziki sartlari iyilestirmeye yönelik çalismalar yürüttüklerini belirtti ve, “Ilçemizde egitimin kalitesinin artmasi için her türlü çalismayi yapmaya devam ediyoruz. Her zaman egitimin yaninda ve destekçisi olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı