Esenler'de olayli gece: 3 yarali

Esenler'de olayli gece: 3 yarali

Esenler'de 8 kisi arasinda çikan silahli kavgada 3 kisi yaralanarak hastanelik oldu.

Esenler'de 8 kisi arasinda çikan silahli kavgada 3 kisi yaralanarak hastanelik oldu. 3 kisinin hastaneye getirilmesinin ardindan kimligi belli olmayan kisiler hastaneye gelip kursun yagdirdi.

Olay saat 01.00 siralarinda Esenler Ilçesi Haci Bayram Veli Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre cadde üzerinde isimleri 8 kisi arasinda bilinmeyen bir nedenle silahli tartisma yasandi. Silahli kavgada Y.Y., V.T. ve T.Y. isimli 3 kisi silahla yaralandi.

Olayi gerçeklestiren kisi ya da kisiler ise olay yerinden kaçarak uzaklasti. Çevredeki vatandaslar ise durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara ilk müdahaleleri yaparak Bagcilar Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirdi. Hastaneye kaldirilan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Hastanenin önünde silah ile ates açtilar

Esenler'de yasanan silahli kavganin ardindan Bagcilar Egitim ve Arastirma Hastanesi acil servisinin önüne plakasi alinamayan bir otomobille gelen kimligi belirsiz kisi ya da kisilerin havaya silahla ates ederek kayiplara karistigi ögrenildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri acil servisin önünde incelemeler gerçeklestirdi. Polis ekipleri birbirine yakin saatlerde meydana gelen her iki olayin baglantili olup olmadigi yönünde çalismalar yaptigi ögrenildi. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.