Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Esenler`de Özden Birinci Çikacak!

Esenler`de Özden Birinci Çikacak!

CHP 2.Bölge Milletvekili Aday Adayi Halil Özden,Esenler Ilçe Örgütüne verdigi kahvaltili program konusan partiler ?Halil Özden ve ardindan diger aday adaylari bizim önceligimiz olacak? dediler

Esenler’de Özden Birinci Çikacak!

CHP 2.Bölge Milletvekili Aday Adayi Halil Özden,Esenler Ilçe Örgütüne verdigi kahvaltili program konusan partiler “Halil Özden ve ardindan diger aday adaylari bizim önceligimiz olacak” dediler

Esenler Ilçe Örgütüne kahvaltili bir program düzenleyen CHP 2.Bölge Milletvekili Aday Adayi Halil Özden “Pise pise artik yanma noktasina geldim” Onun için Milletvekili Aday Adayi oldum. Benim tarlada izim, harmanda da yüzüm var dedi.

Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltili programa katilim yogundu. Ilçe örgütünün tam destek verdigi kahvalti proramina Ilçe Baskani Cafer Turna, Kadin Kollari Baskani Selma Altun, Gençlik Kollari Baskani Ozan Isik ve 2. Bölge Milletvekili aday adaylarinin yani sira Esenlerli CHP’ler yogun bir katilim sagladilar.
öncelikle Esenlerden çikan adaylari destekliyecegiz

Kahvalti proramina katilim saglayan eski baskanlar,mahalle komisyon baskanlari,delegeler ve üyeler öncelikle Esenlerden çikan adaylari destekliyecegiz.Bunlarin basindada Eski Ilçe Baskanimiz Halil Özden ve ardindan diger aday adaylari bizim önceligimiz olacak dediler.Konustugumuz partililer daha sonra diger ilçe ve 2.bölge adaya adaylarini degerledireceklerini ifade ettiler.

Kahvaltinin ardindan bir konusma yapan CHP 2. Bölge Milletvekili aday adayi Özden, “Sevgili dostlar ben 1970 yilinda bu partiye kayit oldum. O günden beri bu partiye hizmet etmekten hep onur ve gurur duydum. Ve parti sevdasi bize her seyi unutturdu. Bir gün evimde ailemle çocuklarimla birlikte oturup bir aksam yemegi yiyemedim. Ben hep parti sevdasini ön planda tuttum.

Sizlere 1977 yilinda yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum. Seçim öncesi parti büyüklerimiz Eyüp Ilçe Baskanligini ziyaret etmislerdi ve bende o zaman Eyüp Ilçesi üyesiydim. Ben o gün parti büyügümüze 77 seçimlerinde milletvekili adayi olmak istiyorum dedim. O da bana dönüp “Evladim daha çok piseceksin” dedi. Bende 1977 yilindan bu güne kadar hala pisiyorum ve artik yanmak üzereyim. Bende yanmadan önce bir aday olayim dedim ve aday adayi olarak huzurlarinizdayim.

Her zaman söyleriz; tarlada izi olmayanin harmanda yüzü olmaz diye. Benim tüm tarlalarda izim var bundan sonra harmanda da yüzüm olacak insallah. Onun için sizlerden ricam 29 Mart’ta yapilacak ön seçimde mutlaka bir gününüzü ayirin, sandik basina gidin oyunuzu mutlaka kullanin. Bana oy vermenizi tabiî ki isterim ancak önemli olan sizin oylarinizla milletvekilleri seçilsin.”Özden programa katilan tüm aday adaylarina da basarilar diledi.



Programin ardindan kürsüye davet edilen tüm milletvekili aday adaylari ile birlikte el ele tutusarak birlik ve beraberlik mesajlari verdiler.



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli