Tarih: 06.11.2020 00:48

Esenler'de Polisten kaçan süpheli 5 metre yükseklikten atlayip ayagini kirdi, üzerinden de 6 kilo uyusturucu çikti

Facebook Twitter Linked-in

Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli motorize yunus timleri aksam saatlerinde Ipekyolu Caddesi üzerinde asayis denetimi yaptigi sirada E.S. arkadasi H.P. ile 34 AL 5323 plakali otomobil ile cadde üzerinde seyir halindeyken polis ekiplerinin denetim yaptigi gördü ve otomobili durdurup geri geri kaçmaya basladi. Otomobilin geri geri kaçtigini gören yunus timleri hemen otomobilin pesine düstü. Yakalanacagini anlayan E.S. otomobili durdurup araçta bulunan uyusturucu posetlerini 5 metre yükseklikten asagiya atti ve ardindan kendisi de atladi ve sol ayagini kirdi. Aci içinde yerde kivranan E.S'nin yardimina yine polisler kostu ve olay yerine hemen saglik ekipleri istendi.

BACAGI KIRILAN SAHIS, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Diger kaçan H.P. de kisa sürede yakalanip polis merkezine götürüldü. Olay yerine gelen saglik ekipleri bacagi kirilan E.S'yi polis gözetiminde Bagcilar Egitim ve Arastirma Hastanesine götürdü.

BINLERCE LIRA DA ELE GEÇIRILDI

Yaklasik 6 kilo uyusturucu maddeye el koyan yunus timleri otomobilde de yaptiklari detayli incelemede yaklasik 10 bin TL ele geçirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —