Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler’de süpheli intihar 5.kattan düsen Lise Ögrencisi agir yarali olarak hastaneye kaldirildi! Intihar mi Cinayet mi?

Esenler’de süpheli intihar 5.kattan düsen Lise Ögrencisi agir yarali olarak hastaneye kaldirildi! Intihar mi Cinayet mi?

Esenler’de süpheli intihar 5 katli binanin en üst katindan henüz belirlenemeyen bir nedenle düsen 16 yasindaki Lise Ögrencisi B.B agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Haber/Özay Sali

Edinilen bilgilere göre 16 yasindaki lise ögrencisi B.B baska arkadasiyla birlikte Tuna Mahallesi 721 sokak No:26. 5. katinda bulunan T’nin evine gittiler.5 katli binanin en üst katindan bir kizin düstügünü gören vatandaslar, durumu polise haber verdiler. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri 16 yasindaki Lise Ögrencisi B.B’a ilk müdahaleyi yaparak Bagcilar Devlet hastanesine götürdüler.

Evde 2 ögrenci arkadasi vardi

Olayin ardindan sokak, polis ekipleri tarafindan araç ve yaya trafigine kapatildi. Olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan evde bulunan 2 ögrenci arkadasinin ifadesine basvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Polis, 16 yasindaki Lise Ögrencisi B.B’a düsmesini süpheli buldu. Olayin cinayet mi, intihar mi olup olmadigi arastiriyor.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli